Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Παραγωγικότητα στο γραφείο» Μη χάσετε το νέο webinar του insurancewebinars.gr τη Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 18:00!

Δημοσίευση: 10/03/2021

Τα αγαπημένα επιμορφωτικά webinars των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου έρχονται δυναμικά στο ανανεωμένο insuranceforum.gr την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 18:00 με πλούσια ύλη και θέμα την «Παραγωγικότητα στο γραφείο». Το νέο κύκλο των insurancewebinars εγκαινιάζει ο κ. Ιωάννης Μηλιάτσης Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach με ένα «θεραπευτικό» δωρεάν online webinar που θα σας βοηθήσει να εξελίξετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Πλέον η εργασία τόσο από το σπίτι, όσο και από το γραφείο είναι κάτι αναγκαίο, βασικό και απόλυτα σημαντικό για κάθε επιχείρηση. Σε αυτό το webinar θα αναλύσουμε τα 4 μεγαλύτερα προβλήματα στην παραγωγικότητα και τις λύσεις τους, τα 3 βήματα για να αναπτύξετε την παραγωγικότητά σας και τα 6 καλύτερα συστήματα παραγωγικότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!

Σηκωθείτε από καρέκλες, ανάκλιντρα, καναπέδες και παρακολουθήστε ένα webinar που θα σας μάθει πώς να αποδίδεται καλύτερα στο χώρο εργασίας σας και πώς να οργανώνετε τις δουλείες και το χρόνο σας, αξιοποιώντας τα συστήματα παραγωγικότητας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ώστε να διεκπεραιώνετε ευκολότερα περισσότερα καθήκοντα, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο χώρο εργασίας σας!

Πιο συγκεκριμένα, το webinar θα δομηθεί με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Γιατί παραγωγικότητα;
  • Τα 4 μεγαλύτερα προβλήματα στην παραγωγικότητα
  • Πως αναπτύσσεις την παραγωγικότητα σε 3 βήματα
  • Τα 6 καλύτερα συστήματα παραγωγικότητας
  • Productivity Power Laws
  • Email productivity.

Το webinar απευθύνεται όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Παρακολουθήστε το webinar στο https://insuranceforum.gr/webinars/

Δεν απαιτείται προεγγραφή για την παρακολούθηση του σεμιναρίου!

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life and NLP Coach. Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;“, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, του “Μπορείς Περισσότερα!“, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%. Ψυχολογία και τεχνικές επιτυχίας“.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»