InsuranceForum.gr

Το μεγαλύτερο Ελληνικό Ασφαλιστικό forum


Αποψη..Συγγραφέας
insurer
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
USER_AVATAR

Εγγραφή: Δευτ Οκτ 18, 2010 12:16 pm
Δημοσιεύσεις: 7118
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Είστε διαμεσολαβητής ή καταναλωτής?: Διαμεσολαβητής
Περιοχή δραστηριοποίησης: Θεσσαλονίκη
Blog: Δείτε το Blog (22)

Αρχεία
- Ιούλιος 2015
+ Ιούνιος 2015
+ Απρίλιος 2015
+ Φεβρουάριος 2015
+ Δεκέμβριος 2014
+ Νοέμβριος 2014
+ Οκτώβριος 2014
+ Ιούλιος 2014
+ Ιούνιος 2014
+ Απρίλιος 2014
+ Μάρτιος 2014
+ Φεβρουάριος 2014
+ Ιανουάριος 2014
+ Δεκέμβριος 2013
+ Οκτώβριος 2013
+ Σεπτέμβριος 2013
+ Αύγουστος 2013

Αναζήτηση στα Blogs


 [ 21 blog εγγραφές ]  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Feed  
Μόνιμο LinkΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 15, 2015 8:24 am 
Αυτός ήταν ο Δημήτρης. Ένας ξεχωριστός συνάδελφος. Ένας Αγωνιστής.

Και για έναν τέτοιο ολοζώντανο άνθρωπο δεν μπορείς ούτε να κλάψεις ούτε να γράψεις κλασσικά και τυπικά πράγματα.
Αν διάβαζε ότι… «η ασφαλιστική αγορά έχασε έναν άνθρωπο που αγαπούσε τόσο πολύ την δουλειά του» και άλλα τετριμμένα, όχι μόνο θα γέλαγε, αλλά θα θύμωνε. Δεν του πήγαιναν οι τυπικότητες.

Όταν την άνοιξη του 2014 διοργανώσαμε μία ημερίδα στον Βόλο, δεν σταμάτησε να τρέχει για την επιτυχία της, για να έρθουν όσοι περισσότεροι διαμεσολαβητές, να ακούσουν, να μάθουν, να συζητήσουν. Να τους προσφέρει μια οπτική για το μέλλον τους, για την διαμεσολάβηση που τόσο αγαπούσε και ο ίδιος.

Θυμάμαι, όταν με είδε να κρατάω τα χαρτιά μου, γύρισε και μου είπε: «Ρε Άρη, από μέσα θα τα διαβάζεις? Άστα, πέτα τα! Εδώ ήρθαμε να συζητήσουμε!».
Γεμάτος ενέργεια, όρεξη για ζωή, με τα αστεία του και το γέλιο του. Πώς να μην συμπαθήσεις έναν τέτοιον άνθρωπο από την πρώτη στιγμή! Έναν άνθρωπο που με βοήθησε χωρίς καλά-καλά να με γνωρίζει.

Μας ξανα...

[ Συνεχίζεται ]


Τελευταία επεξεργασία από insurer και Τετ Ιούλ 15, 2015 10:06 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά


 Αναγνώστηκε 1286 φορές
Μόνιμο LinkΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 02, 2015 9:38 am 
Κάτι αλλάζει στην ασφαλιστική αγορά της Θεσσαλονίκης…. με πρωτεργάτη τον ΣΕΜΑ!

Όταν το 2012 πρωτοξεκινούσαμε να διοργανώνουμε ασφαλιστικές ημερίδες στην πόλη μας, οι επαγγελματίες της Βόρειας Ελλάδος έθεσαν εξαρχής πολύ ψηλά τον πήχυ. Ιδιαίτερα αυστηροί στις επιλογές τους, με υψηλά ποιοτικά κριτήρια, επέλεγαν θεματολογία, σεμινάρια και συνέδρια.

Το Σάββατο, 23 Μαϊου 2015, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων πήρε τη σκυτάλη και σε συνεργασία με το insuranceforum.gr διοργάνωσε μία ημερίδα για την ασφαλιστική αγορά της Βόρειας Ελλάδος, που όχι απλώς ανταποκρινότανε στις απαιτήσεις αυτές, αλλά έθεσε καινούργια όρια. Θέμα της, ο δύσκολος κλάδος των Πιστώσεων.

Κάτι αλλάζει στην ασφαλιστική αγορά. Και αυτό, με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων καλείται να διαδραματίσει ένα ευρύτερο έργο στην αγορά και την κοινωνία. Μέσω του επαγγελματισμού των μελών του και της ανεξαρτησίας...

[ Συνεχίζεται ]


Τελευταία επεξεργασία από insurer και Τρί Ιουν 02, 2015 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά


 Αναγνώστηκε 1430 φορές
 Θέμα δημοσίευσης: Το insuranceforum.gr στην Κύπρο
Μόνιμο LinkΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 23, 2015 10:06 am 
Είναι αλήθεια πως είχα αρκετό καιρό να γράψω.

Όλο αυτό το διάστημα είχαμε επικεντρωθεί στην διοργάνωση πολλών ενημερωτικών ημερίδων σε όλη την Ελλάδα. Σε κάθε πόλη που φιλοξενούμαστε εισπράττουμε τους προβληματισμούς των συναδέλφων μας για το μέλλον της αγοράς.

Πια, δεν μπορούμε να μιλάμε για θετικές προοπτικές στον κλάδο αυτοκινήτου ο οποίος ολοένα και συρρικνώνεται με τις προμήθειες να μειώνονται αισθητά και οι λοιποί κλάδοι να παρουσιάζουν μεγάλη στασιμότητα.

Το τελευταίο διάστημα η εκπαιδευτική μας ομάδα και εγώ προσωπικά είχαμε να κερδίσουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Αυτό της διοργάνωσης της 1ης ημερίδας μας στην Κύπρο.
Οι ημερίδες του InsuranceForum.gr αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια έναν σταθερό θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά που στόχο έχει την ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών της αγοράς.
Η ημερίδα μας όμως στην Κύπρο ήταν μία διαφορετική περίπτωση. Ο λόγος είναι προφανής. Όταν έλαβα την εντολή από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ε...

[ Συνεχίζεται ]


Τελευταία επεξεργασία από insurer και Πέμ Απρ 23, 2015 10:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά


 Αναγνώστηκε 1452 φορές
Μόνιμο LinkΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 16, 2015 10:22 am 
Κάθε ημερίδα μας είναι ξεχωριστή. Όπως και κάθε πόλη που επισκεπτόμαστε τα τελευταία 4 χρόνια.

Οι Σέρρες, ο επόμενος προορισμός μας. Πηγαίνουμε για την 7η ημερίδα του insuranceforum.gr, την πρώτη για το 2015.
Θα βρεθούμε κοντά στους συναδέλφους μας, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, για να τους ενημερώσουμε αλλά και για να μας μιλήσουν για τα προβλήματά τους.

Δεν θέλω να γράψω περισσότερα για τις ημερίδες μας. Είναι πια θεσμός της ασφαλιστικής μας αγοράς που όλοι σας έχετε αγκαλιάσει. Και αυτό δεν έγινε τυχαία. Τους λόγους τους ξέρετε καλά όλοι όσοι τις έχετε παρακολουθήσει.

Αμέσως μετά ξεκινάμε την προετοιμασία της μεγάλης μας –παραδοσιακά- ημερίδας στην Θεσσαλονίκη. Εκεί είναι που πραγματικά θα παρουσιάσουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε ασφαλιστική ημερίδα. Με επίκεντρο τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Ταυτόχρονα με το insurancewebinars.gr ξεκινάμε τα κλασικά σεμινάρια σε αίθουσες. Το πρώτο μας σεμινάριο διεξήχθη στις αρχές αυτού του μήνα στην Αθήνα με αντικείμενο την «δημιουργία εν...

[ Συνεχίζεται ]


 Αναγνώστηκε 1409 φορές
Μόνιμο LinkΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 17, 2014 9:51 am 
Αυτό ήταν το editorial μου πέρσι τέτοιο καιρό.

blog.php?u=53&b=209

Το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω και δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω κάτι διαφορετικό. Σκέφτομαι αν θα μπορούσε να αντιγραφεί αυτούσιο και φέτος.

Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τις περσινές και τις φετινές συζητήσεις μου με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα και να αναρωτηθώ ποια από τις δύο χρονιές ήταν καλύτερη.

Σε μία Ελλάδα που δεν βάζει μυαλό (από πολιτικής άποψης) εμείς ως επαγγελματικός κλάδος προσπαθούμε και οφείλουμε να δείξουμε στους καταναλωτές πως η επιλογή της ασφάλισης είναι μονόδρομος για την επιβίωσή και την αντικειμενική αίσθηση ασφάλειας που τους παρέχει. Δεν είναι εύκολο.

Δεν είναι εύκολο να τους «μάθουμε» ότι οφείλουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους, την αστική τους ευθύνη, την υγεία τους, την επιχείρησή τους. Έτσι λοιπόν, πολλοί εγκλωβιζόμαστε στον κλάδο αυτοκινήτου που ως γνωσ...

[ Συνεχίζεται ]


 Αναγνώστηκε 3367 φορές

 [ 21 blog εγγραφές ]  1, 2, 3, 4, 5  ΕπόμενοΜέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Google [Bot]