Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018,

WATT+VOLT: Η ενέργεια που αξίζει να εμπιστευθείτε

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.

Το όραμα της WATT+VOLT είναι να συμβάλλει στην ορθολογική χρήση και στην εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της μείωσης του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος και της αποτελεσματικής διαχείρισης των ενεργειακών πόρων.

Η στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου Εταιρειών WATT+VOLT είναι πελατοκεντρική και βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό, στην εξειδίκευση, στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών και στην καινοτομία.

H WATT + VOLT επενδύοντας σε πρωτοπόρα τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η WATT+VOLT διανύει μία επιτυχημένη πορεία με αντικείμενο την Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας, την Εμπορία Αερίων Ρύπων και τη Διαπραγμάτευση Βασικών Αγαθών και Πρώτων Υλών.

Με θυγατρικές εταιρείες που εντάσσονται στον Όμιλο Εταιρειών WATT+VOLT και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, η WATT+VOLT επεκτείνει διαρκώς τις δραστηριότητές της σε πολλαπλούς τομείς επιχειρηματικής ανάπτυξης.

 Αποτελεί έναν ευέλικτο οργανισμό που εξελίσσεται διαρκώς, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της ενέργειας.

Με έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων βρίσκεται σε θέση να προτείνει αξιόπιστες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την WATT+VOLT?

Το υπόβαθρό της: Στο πλευρό της βρίσκονται όμιλοι επιχειρήσεων που μπορούν να διασφαλίσουν την ακεραιότητα και την αξιοπιστία της WATT+VOLT, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Real Estate στην Ελλάδα, με χαρτοφυλάκιο επενδυτικών ακινήτων να ξεπερνά τα 250.000τ.μ. στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και το δυναμικό επενδυτικό σχήμα με την 30χρονη εμπειρία στο χώρο της ενέργειας.

Ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις:  H WATT+VOLT θέλει πάντα να προσφέρει σ’ εσάς σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στην WATT+VOLT θα βρείτε τα πλέον ανταγωνιστικά και αξιόπιστα πακέτα κατανάλωσης ρεύματος στην αγορά, τα οποία θα ανταποκρίνονται πάντα στις μικρές ή μεγαλύτερες απαιτήσεις σας.

Επαγγελματική προσέγγιση: Η WATT+VOLT δεν κάνει διακρίσεις. Αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια βαρύτητα όλα τα συμβόλαιά .  Με σκοπό να προσφέρει πάντα το ιδανικό πακέτο που ταιριάζει σ’ εσάς ή την επιχείρησή σας. Στο πλαίσιο αυτής της προσέγγισης και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα εκδίδονται σε τακτά χρονικά διαστήματα εκθέσεις και αναλύσεις κατανάλωσης.

Δείτε εδώ τα προγράμματα που προσφέρει η WATT+VOLT

Για περαιτέρω πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε εδώ:

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 4, 54 624, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 23160 10 300
Fax: 23160 10 310
Email: thessaloniki@watt-volt.gr
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη: 09:30 – 18:30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:30 – 20:30, Σάββατο: 09:30 – 15:30

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα