Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019,

TZORTZIS S.A. και ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ : Στρατηγική συνεργασία για δωρεάν παροχές υγείας σε ασφαλισμένους

Η μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων  TZORTZIS Insurance Brokers SA, προχώρησε πρόσφατα σε στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής,  με στόχο να εξασφαλίσει σημαντικά προνόμια σε περιπτώσεις νοσηλείας ή/και επίσκεψης σε τακτικά ιατρεία και τμήματα επειγόντων περιστατικών. Στους ασφαλισμένους της  TZORTZIS Insurance Brokers SA που θα επισκέπτονται την Ευρωκλινική, η συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας μέσα από τη συμφωνία με το ιδιωτικό θεραπευτήριο ελαχιστοποιείται ή ακόμα και μηδενίζεται.

Το μόνο που απαιτείται είναι η επίδειξη της Κάρτας Προνομίων που θα αναφέρει το ονοματεπώνυμο του κυρίως ασφαλιζομένου και την επωνυμία  TZORTZIS Insurance Brokers SA.

Μέσα από τη συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής οι ασφαλισμένοι θα έχουν:

α) προνομιακές τιμές για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις

β) δωρεάν παροχές σε έκτακτα περιστατικά

Ένα ατομικό ή ένα ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας μαζί με τη συμπληρωματική ασφάλιση της TZORTZIS Insurance Brokers SA αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους που θέλουν να διασφαλίσουν πρόσβαση σε  ποιοτικές  υπηρεσίες υγείας και εάν χρειαστεί να νοσηλευτούν, να έχουν την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας ακολουθώντας ασθενοκεντρική φιλοσοφία. Διαθέτει 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στη ΜΕΘ, 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στη Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας.

Σχετικά με τη  TZORTZIS Insurance Brokers S.A. :

 

Η Εταιρία TZORTZIS Insurance Brokers S.A. , μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, λειτουργεί ως ανεξάρτητη Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων απο το 2011.

Αρχικά και εως το 2017 η Εταιρία δραστηριοποιήθηκε με την επωνυμία REAL A.E., για να λάβει τη σημερινή της επωνυμία το 2018.  Η Εταιρία εξελίσσεται διαρκώς και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο πανελλαδικά, διαθέτοντας ήδη υποκαταστήματα στη Λάρισα, τη Χαλκίδα, την Κυπαρισσία, αλλά και περισσότερους απο 300 συνεργάτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, μέ έμφαση στη Διαχείριση Κινδύνων για λογαριασμό των πελατών της.

Πρόεδρος και CEO της Εταιρίας είναι ο κ. Ιωάννης Τζώρτζης.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα