Παρασκευή 19 Απριλίου 2019,

To Survivor έφερε μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα ασφαλιστικής

Η Ελλάδα είναι η χώρα με τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη και μόνο στη περίοδο της οικονομικής κρίσης παρατηρήθηκε σχετική μείωση, λόγω περιορισμού της χρήσης των αυτοκινήτων.

Όμως, όπως έδειξε έρευνα της ασφαλιστικής εταιρίας Hellas Direct υπήρξε και ένα ακόμα γεγονός που κράτησε τους Έλληνες στα σπίτια τους και κατά συνέπεια μείωσε επίσης τα τροχαία ατυχήματα.

Όπως αναφέρει το blog της ασφαλιστικής εταιρίας, που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη direct και online ασφάλιση αυτοκινήτων, το Hellas Direct app, η εφαρμογή που αξιολογεί πόσο και πώς οδηγούν οι χρήστες του, έδειξε ότι το 2017, τις ημέρες και ώρες των προβολών του «Survivor 1», οι διαδρομές που κατέγραψε η εφαρμογή μειώθηκαν κατά 49%.

Σε αντίστοιχο συμπέρασμα κατέληξε και το τμήμα Ζημιών μας.

Τις ημέρες που έπαιζε το ριάλιτι, τα ατυχήματα μειώθηκαν κατά 23%, σε σχέση με τις αντίστοιχες ημέρες πριν αρχίσει το ριάλιτι.

Ειδικά τις Κυριακές -σου θυμίζω ότι εκείνες τις ημέρες κάποιος έφευγε από το παιχνίδι- τα ατυχήματα μειώθηκαν κατά 44%!

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει επίσης :
Με βάση τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνονται μέχρι σήμερα στις προβολές του «Survivor 2» -και εφόσον διατηρηθούν οι ίδιοι ρυθμοί, κάτι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε- τα ατυχήματα θα μειωθούν κατά 24,43% και ειδικά τις Κυριακές κατά 46,73%.

Πηγή: asfalisinet.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα