Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019,

TASIS από την Whitetip Investments – Το ιδανικό σύστημα επένδυσης και ταυτόχρονης διαχείρισης του επενδυτικού ρίσκου

Απαντώντας στα τρία θεμελιώδη ερωτήματα των επενδύσεων, πού να επενδύσω, πόσο να επενδύσω και πώς να διαχειριστώ τη θέση μου, η Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ. εισήγαγε την ολοκληρωμένη επενδυτική διαδικασία με την επωνυμία TASIS. Έναν τέλειο συνδυασμό αυτοματοποιημένης αναλυτικής διαδικασίας και ανθρώπινης τεχνογνωσίας.

Ακολουθώντας το ρεύμα των τελευταίων ετών που θέλει τις Χρηματιστηριακές Αγορές παγκοσμίως να στρέφονται στη χρήση Quantitative Analysis Μοντέλων, η Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ. ξεφεύγει από τα τετριμμένα ενσωματώνοντας στις διαδικασίες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών της, το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα TASIS. Το μοντέλο αυτό αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό Quantitative Analysis και Διαχείρισης Επενδυτικού Ρίσκου το οποίο σε συνέργεια με τον ανθρώπινο παράγοντα, προσφέρει τη δυνατότητα παροχής πλήρως προσωποποιημένων επενδυτικών συμβουλών ακριβείας.

  • Μέσω του ειδικά προγραμματισμένου κώδικα, αναλύουμε καθημερινά 8.500 Μετοχές και Εισηγημένα Αμοιβαία Κεφαλαία (ETFs)
  • Συγκρίνουμε το επίπεδο ρίσκου αυτών με το ρίσκο που κάθε πελάτης επιθυμεί να πάρει
  • Παράγουμε για τους πελάτες μας προσωποποιημένες επενδυτικές προτάσεις
  • Όλες οι προτάσεις που προκύπτουν ελέγχονται μεμονωμένα και αξιολογούνται από την Ομάδα Επενδυτικών Συμβούλων της Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Αποτέλεσμα αυτού του μοναδικού συνδυασμού εξελιγμένων υπολογιστικών συστημάτων και ανθρώπινης τεχνογνωσίας είναι η παροχή απολύτως προσωποποιημένων επενδυτικών συμβουλών ακριβείαςΠροσωποποιημένων, διότι ο ίδιος ο πελάτης είναι αυτός που θα καθορίσει το ύψος του χαρτοφυλακίου του όπως και το ρίσκο που επιθυμεί να πάρει, τις δύο μεταβλητές δηλαδή βάσει των οποίων το TASIS παράγει τις επενδυτικές του προτάσεις και ακριβείας, διότι το TASIS παρουσιάζει τις προτάσεις αυτές αριθμητικά με ποσά προσαρμοσμένα στο προφίλ του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

  • Μότο του TASIS είναι ο “Εκδημοκρατισμός της Αγοράς των Hedge Funds”. Αυτό σημαίνει ότι με τη βοήθεια του εργαλείου αυτού, καταφέρνουμε για πρώτη φορά να προσφέρουμε στους ιδιώτες επενδυτές πρόσβαση σε επενδυτικές στρατηγικές Hedge Funds οι οποίες έως τώρα βρίσκονταν εκτός των δυνατοτήτων τους αφού απευθύνονταν αποκλειστικά σε κεφάλαια ύψους τουλάχιστον 200.000.000 €.

Περισσότερες πληροφορίες whitetip.gr/tasis.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα