Τρίτη 21 Μαΐου 2019,

SOLD OUT το webinar του insuranceforum.gr για την Οδηγία IDD

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής για το webinar του insuranceforum.gr της Πέμπτη 15.11.2018 με τίτλο: «Οδηγία IDD/Σχέδιο Νόμου για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων – Πρακτικά βήματα εφαρμογής».

Η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των επαγγελματιών του κλάδου γέμισε την ψηφιακή αίθουσα των 100 ατόμων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν δεκτές πρόσθετες δηλώσεις συμμετοχής στη χρήσιμη διαδικτυακή ενημέρωση με εισηγήτρια την κα. Μυρτώ Χαμπάκη (Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II, ARAG Ελλάδος).

Η Οδηγία για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων ΕΕ 2016/97 γνωστή ως IDD, τέθηκε σε εφαρμογή πανευρωπαϊκά την 1η Οκτωβρίου 2018.  Και ως εκ τούτου αποτελεί αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες της ιδιωτικής ασφάλισης. Στην Ελλάδα, αναμένεται η ενσωμάτωσή της στην έννομη τάξη κατά το Σχέδιο Νόμου για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Το webinar αποσκοπεί στην παρουσίαση πρακτικών βημάτων προετοιμασίας για τη λειτουργική εφαρμογή των νέων απαιτήσεων σε ασφαλιστικά γραφεία και ασφαλιστικές εταιρείες. Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Η μεγάλη ανταπόκριση έχει ως επακόλουθο την επανάληψη του webinar για την Οδηγία IDD, από την κα. Μυρτώ Χαμπάκη. Για όσους δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. 

Η Ιnsurance Innovation σάς ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και σας υπόσχεται πως θα συνεχίσει να παρέχει διαδικτυακές ενημερώσεις-σεμινάρια υψηλού επιπέδου για επίκαιρα θέματα που αφορούν τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και τις εταιρείες.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα