Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019,

Michel A. Khalaf: ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife

Τη θέση του Πρόεδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της MetLife ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει από την 1η Μαΐου 2019 ο Michel A. Khalaf, νυν πρόεδρος Πρόεδρος του τομέα US Business και EMEA.

Ο κ. Steven A. Kandarian, ο οποίος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης, θα παραμείνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι τις 30 Απριλίου 2019, ενώ ο ανεξάρτητος Διευθυντής της MetLife, κ. Glenn Hubbard θα αναλάβει χρέη μη εκτελεστικού Προέδρου της MetLife μετά την αποχώρηση του κ. Kandarian.

Ο κ. Hubbard δήλωσε πως «Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν ηγέτη όπως ο Michel, που έχει διακριθεί σε ένα ποικίλο φάσμα αγορών, επιχειρήσεων και πολιτισμών».

 «Το όραμά του να κάνει τη MetLife μία από τις πιο δυναμικές και επιτυχημένες, επιχειρηματικά και οικονομικά, ασφαλιστικές εταιρίες στον κόσμο θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα όλων των μετόχων της εταιρίας».

«Ο Steve Kandarian ήταν ένας ισχυρός και αποτελεσματικός ηγέτης για τη MetLife», πρόσθεσε ο κ. Hubbard. «Οι τολμηρές αποφάσεις του αποτέλεσαν πρόκληση για το μέλλον της MetLife ως χρηματοοικονομικός οργανισμός και εκτόξευσαν την ανάπτυξη της αγοράς λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ. Το θάρρος του και η προσήλωσή του στον στρατηγικό στόχο, ήταν καθοριστικά για την κερδοφόρο ανάπτυξη της εταιρίας».

«Ο Michel έχει αποκτήσει βαθιά γνώση της βιομηχανίας μας, επιχειρηματικό πνεύμα και ισχυρές δεξιότητες ηγεσίας σε όλους τους ρόλους που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας του στον κλάδο ασφάλισης ζωής», δήλωσε ο κ. Kandarian. «Το τοπίο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών συνεχίζει να εξελίσσεται ταχύτατα και ο Michel είναι το σωστό διευθυντικό στέλεχος για να συνεχίσει να ηγείται του μετασχηματισμού της MetLife σε μια εταιρία που συνεχώς καινοτομεί για να καλύψει τις προσδοκίες των πελατών και να δημιουργήσει σημαντική αξία για τους μετόχους.

Με τη σειρά του ο κ. Michel Khalaf δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να λαμβάνω την εμπιστοσύνη που έδειξε το διοικητικό συμβούλιο προς το πρόσωπό μου και περιμένω με ενθουσιασμό να ηγηθώ αυτής της μεγάλης εταιρίας. Με την επιτάχυνση της αύξησης των εσόδων, την περαιτέρω βελτιστοποίηση του χαρτοφυλακίου μας και την ενίσχυση της πειθαρχίας όσα αφορά τα έξοδα, θα γίνουμε μια πιο οικονομικά επιτυχημένη εταιρία. Το γεγονός αυτό θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς τους πελάτες, να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για τους εργαζόμενους και να δώσουμε ισχυρότερες αποδόσεις στους μετόχους.»

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα