Τετάρτη 15 Μαΐου 2019,

MetLife: Δωρεάν αντίγραφο ασφαλιστηρίου

Η MetLife ανακοινώνει τη δυνατότητα κάθε ασφαλιζομένου της να λαμβάνει ηλεκτρονικά το αντίγραφο του ασφαλιστηρίου του, χωρίς την καταβολή των 10€.

Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η υποβολή του αιτήματος να πραγματοποιείται απευθείας από τον Αντισυμβαλλόμενο, μέσω της υπηρεσίας e-Services στην οποία είναι εγγεγραμμένος.

Ασφαλισμένοι που δεν έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, μπορούν να το κάνουν πριν αιτηθούν το αντίγραφο, προκειμένου να επωφεληθούν της συγκεκριμένης δυνατότητας.

Σημειώνουμε, ότι ο μέχρι σήμερα τρόπος υποβολής αιτήματος (Αίτηση/Hard Copy) για αντίγραφο, παραμένει σε ισχύ, με απαραίτητη την καταβολή του χρηματικού αντιτίμου των 10€.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα