Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Mega Brokers – Μια εταιρεία που δε σταματά να προσφέρει

Η Mega Brokers, ως σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές και δράσεις αναφορικά με τη βελτίωση του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και των πληθυσμών που δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς.

Βραβείο Γεώργιος Καρβούνης

Το βραβείο «Γεώργιος Καρβούνης» είναι μια διάκριση που απονέμει η Mega Brokers κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της,  για να τιμήσει ένα πρόσωπο που συνδέεται με την ιστορική διαδρομή της εταιρείας ή τη δράση ενός οργανισμού.

Ο Γεώργιος Καρβούνης υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρείας και από τους ανθρώπους που στήριξαν το Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

 Ανακύκλωση

Στη Mega Brokers,  στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για ένα καλύτερο περιβάλλον, συμμετέχουμε ενεργά, συμβάλλουμε και διαδίδουμε την αξία της ανακύκλωσης. Στην εταιρεία όλες οι συσκευασίες που θεωρούνται ανακυκλώσιμες μεταφέρονται και τοποθετούνται στους ειδικούς κάδους και στους αντίστοιχους χώρους ανακύκλωσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ανακύκλωση πλαστικά καπάκια μπουκαλιών

Η Mega Brokers πρόσφατα συγκέντρωσε 20 σακούλες απορριμμάτων γίγας με πλαστικά καπάκια μπουκαλιών, τα οποία προσέφερε στο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων «Αγάπη για Ζωή». Τα καπάκια αυτά συλλέγονται με σκοπό να χαρίζει ο Σύλλογος αναπηρικά αμαξίδια σε παιδιά με κινητικά προβλήματα. Η δράση αυτή έχει ενσωματωθεί στην καθημερινότητα της εταιρείας με απώτερο στόχο την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων ειδικών αμαξιδίων στις οικογένειες των παιδιών.

Κατανάλωση Χαρτιού

Η Mega Brokers υιοθετεί οικολογικές  πρακτικές σε μία προσπάθεια μείωσης της κατανάλωσης χαρτιού και εντός της εταιρείας, αλλά και για τις εταιρείες που συνεργάζεται. Αυτό συμβαίνει μέσω των νέων πολιτικών και διαδικασιών που εφαρμόζει το τμήμα εσωτερικού ελέγχου με σκοπό τη δημιουργία και τυποποίηση paperless διαδικασιών. Επίσης σε όλα τα εξερχόμενα email της εταιρείας υπάρχει η ένδειξη «Please Consider the Environment Before Printing».

Εθελοντική Αιμοδοσία

Η Mega Brokers σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για τη στήριξη και την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος. Στόχος και επίτευγμα της δράσης είναι η δημιουργία και διατήρηση του «Συλλόγου Mega Brokers» για τη συγκέντρωση φιαλών αίματος που θα καλύψουν μελλοντικά τυχόν ανάγκες των εργαζομένων, των οικογενειών τους αλλά και συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Υποστήριξη Σωματείων

Mega Brokers ενισχύει τον εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Χαμόγελο του Παιδιού» με την τοποθέτηση ειδικών κουμπαράδων στους χώρους εργασίας των γραφείων της εταιρείας για τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού. Παράλληλα παροτρύνει και τους συνεργάτες της να συμμετέχουν στη δράση με παρακράτηση ποσού των προμηθειών τους και με δέσμευση της εταιρείας για διπλασιασμό του τελικού ποσού συγκέντρωσης.

Με την πρωτοβουλία «Γίνε και εσύ Αϊ Βασίλης» η Mega Brokers διοργάνωσε εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση  παιχνιδιών, ρούχων και τροφίμων για τα παιδιά των ‘’Παιδικών Χωριών SOS’’ Ελλάδος.  Οι συνεργάτες της εταιρείας αλλά και το διοικητικό προσωπικό ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 168 σακούλες  και κούτες για το σκοπό αυτό.

Η Mega Brokers επί σειρά ετών στηρίζει και ενισχύει υπό μορφή χορηγίας την ιστορική Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αγίας Βαρβάρας «Α.Π.Ε. Αγία Ελεούσα».

Για περισσότερες πληροφορίες και υπηρεσίες της Mega Brokers επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: megabroker.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα