Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018,

InsureMyTesla: Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ασφάλισης της Tesla

Το πρόγραμμα ασφάλισής InsureMyTesla σε ΗΠΑ και Καναδά φαίνεται ότι ετοιμάζεται να λανσάρει η Tesla.

Το πρόγραμμα InsureMyTesla περιλαμβάνει διάφορα πακέτα ασφάλισης για τα οχήματα της εταιρείας, τα οποία φέρουν την υπογραφή των ασφαλιστικών που συνεργάζονται με την Tesla.

Ήδη η εταιρεία είχε λανσάρει παρόμοια προγράμματα σε Αυστραλία και Χονγκ Κονγκ, όπου συνεργάζεται με τις ασφαλιστικές AXA General Insurance και QBE Insurance αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πηγές του Electrek, η Tesla συνεργάζεται με τη Liberty Mutual Insurance Company για τις ΗΠΑ και την Aviva για τον Καναδά.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα μέσα στο έτος, ο Jon McNeill, Πρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών της Tesla, η εταιρεία συνεργάζεται με ασφαλιστές για να αναπτύξουν προγράμματα, τα οποία σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του αυτόματου πιλότου και στο κόστος συντήρησης των οχημάτων.

Η Tesla σκοπεύει να λανσάρει το πρόγραμμα σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Τις ασφάλειες δεν θα τις κάνει η ίδια η Tesla αλλά θα παραπέμπει τους αγοραστές στο πρόγραμμα InsureMyTesla σαν επιλογή.

Το πρόγραμμα στις ΗΠΑ περιλαμβάνει:

  • Αντικατάσταση νέου οχήματος – Σε περίπτωση ολικής απώλειας, δίνεται η δυνατότητα αντικατάστασης με νέο όχημα, αν κάτι τέτοιο συμβεί στον πρώτο χρόνο.
  • Αυθεντικά ανταλλακτικά
  • Προαιρετική 24ωρη οδική βοήθεια
  • Προαιρετική επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που κάποιος νοικιάσει όχημα ενώ επισκευάζεται το Tesla του
  • Υπηρεσία Valet για παράδοση ενός οχήματος για ενοικίαση ή ανταλλαγής σε συγκεκριμένη ώρα και μέρος
Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα