Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018,

HDI Global SE: Καινοτομικές ασφαλιστικές λύσεις

Ως μέλος του Ομίλου Talanx, η HDI Global SE αποτελεί εδώ και δεκαετίες κορυφαίο ασφαλιστή των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, προσφέροντας εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου στους πελάτες της.

Η HDI λειτουργεί μέσω υποκαταστημάτων, θυγατρικών και συνδεόμενων εταιρειών καθώς και μέσω ενός ευρέος δικτύου συνεργατών σε πάνω από 130 χώρες παγκοσμίως, προσφέροντας διεθνή ασφαλιστικά προγράμματα.

Το ελληνικό υποκατάστημα της HDI Global SE λειτουργεί στην Αθήνα από το 1995. Αποτελώντας περιφερειακό κέντρο για την ευρύτερη περιοχή, η HDI Global SE, Hellas επεκτείνεται πέρα από την ελληνική αγορά αναλαμβάνοντας δραστηριότητα στις χώρες της Νοτιοανατολικής Βαλκανικής και Μεσογείου. Με τη συμβολή των έμπειρων και εξειδικευμένων στελεχών της, η εταιρεία γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και αποτελεί τον προτιμητέο συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιρικών και βιομηχανικών πελατών.

Μία επωνυμία, πολλά προϊόντα

Η HDI Global SE προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλιση των επιχειρηματικών κινδύνων. Εκτός άλλων, παρέχει παγκόσμια κάλυψη μέσω διεθνών ασφαλιστικών προγραμμάτων, αλλά και καινοτόμες λύσεις για νέους κινδύνους, όπως η κάλυψη κυβερνοκινδύνων “Cyber+” .

Φιλοσοφία

Η δημιουργία ενός παγκόσμιου ασφαλιστή

Η εταιρεία εδρεύει στη Γερμανία και παράγει περισσότερα από τα μισά της ασφάλιστρα εκτός της χώρας. Η κύρια αγορά της εταιρείας είναι η Ευρώπη με παρουσία σε 16 χώρες και περίπου 3.000 εργαζομένους. Σε ακολουθία με τον διεθνή της προσανατολισμό, η πρώην HDI-Gerling Industrie Versicherung AG μετονομάστηκε σε HDI Global SE το 2016.

Παράλληλα, η εταιρεία άλλαξε την νομική της μορφή σε Ευρωπαϊκή Εταιρεία (Societas Europaea). Ως SE, Ευρωπαϊκή Εισηγμένη Ανώνυμη Εταιρεία, η HDI Global SE εκσυγχρονίζεται και κοιτάει μπροστά.

Τα υποκαταστήματα, οι θυγατρικές και οι συνδεόμενες εταιρείες μετονομάστηκαν επίσης, για τη δημιουργία ενιαίας εταιρικής εικόνας. Η εταιρεία πλέον δραστηριοποιείται παγκοσμίως ως HDI.

Δείτε τις τοποθεσίες της HDI Global SE παγκοσμίως εδώ

Η εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης κινδύνου HDI Risk Consulting GmbH αναλαμβάνει την αξιολόγηση κινδύνου σε όλους τους κλάδους. Μηχανικοί και ειδικοί σε ευρύ πεδίο ειδικοτήτων παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες για την αποφυγή ζημιών και την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης του λειτουργικού τους κινδύνου. Η HDI Risk Consulting GmbH είναι κατά 100% θυγατρική της HDI Global SE.

Οικονομική Απόδοση

Ετήσιος απολογισμός

Αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και ετήσιοι απολογισμοί για τον Όμιλο Talanx, την Talanx AG και τις θυγατρικές τους: Talanx website.

Ratings

Ως υποκατάστημα της HDI Global SE, το ελληνικό υποκατάστημα είναι απευθείας διαβαθμισμένο με Α+/stable από την Standard & Poor’s και με A/stable από την ΑΜ Best:

  • Standard & Poor´s (S&P): A+ (Outlook Stable) – από 27 Σεπτεμβρίου 2016
  • A.M. Best: A (Outlook Stable) – από 23 Ιουνίου 2016

Μάθετε περισσότερα για την HDI (https://www.hdi.global/gr/el )

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα