Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018,

τρομοκρατια

H τρομοκρατία «ανεβαίνει». Οι ασφαλιστικές σπεύδουν

Τα τρομοκρατικά περιστατικά θα συνεχίσουν να «σκάνε» και θα αυξάνονται. Η τρομοκρατία πλέον δεν έχει «πατρίδα» ούτε συγκεκριμένο στόχο. Χτυπά  όπου βρει μόλις πάρει εντολή και στα «τυφλά». Τα θύματα είναι αθώοι πολίτες.

Οι ασφαλιστικές στις τελευταίες μελέτες τους έχουν αναδείξει την κρισιμότητα του θέματος και σπεύδουν να ανταποκριθούν με μέτρα πρόληψης και αύξηση των καλύψεων έναντι τέτοιων περιστατικών.

Η κολοσσιαία Chubb στις μέρες ανακοινώνει σχέδια αύξησης της δυναμικής των καλύψεων της από τα 100 εκατομμύρια δολάρια στα 150 εκατομμύρια. στην πρόθεση της να ενισχύσει τα ασφαλιστικά της προϊόντα έναντι τρομοκρατικών περιστατικών, πολιτικής βίας, και ασφάλειας σε συμβάντα πολέμου.

Η δυναμική των καλύψεων της Chubb έναντι πολιτικής βίας αυξήθηκε κατά 300% τα τελευταία δύο έτη. Ενώ, από το 2008 η ασφαλιστική επενδύει συνεχώς στην διαχείριση κινδύνων.

Προσφέρει καλύψεις και ενοποιημένες λύσεις ώστε να γεφυρωθεί το κενό των καλύψεων περιουσίας, διακοπών στην εφοδιαστική αλυσίδα, στην τρομοκρατία, και στην πολιτική βία.

Πηγή: sofokleousin.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα