Σάββατο 15 Ιουνίου 2019,

Google & Amazon έτοιμες για μεγάλες επενδύσεις στην ιδιωτική ασφάλιση

Κατά το 2018, οι εταιρείες τεχνολογίας κολοσσός Google και Amazon έδειξαν ανανεωμένο ενδιαφέρον για την ιδιωτική ασφάλιση και προκάλεσαν σειρά υποθέσεων σχετικά με τις ασφαλιστικές τους προθέσεις.

Η Google επένδυσε σε μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία με τεχνολογικό προσανατολισμό και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για επενδύσεις σε πρόσθετες ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Η Amazon συνεργάστηκε με δύο μεγάλες επιχειρήσεις,  σε μια φιλόδοξη προσπάθεια να επαναπροσδιορίσει πλήρως το σύστημα υγείας και ασφάλισης του έθνους. Η Amazon έδειξε επίσης ενδιαφέρον για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας σύγκρισης ασφάλισης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εν τω μεταξύ, οι καταναλωτές συνεχίζουν να είναι θετικοί στην αγορά της ασφάλειάς τους από το Google ή το Amazon. Ένας στους πέντε καταναλωτές λέει ότι θα χρησιμοποιούσε το Amazon ή το Google για την ασφάλεια κατοικίας του, σύμφωνα με έρευνα του J.D. Power. Και μάλιστα, οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν στην έρευνα (80%) έχουν ήδη ασφαλιστήριο συμβόλαιο με μία μεγάλη εταιρεία.

Αντωνόπουλος Αντώνης 

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα