Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019,

GLASSDRIVE – Αντικατάσταση ή επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ;

Ένα ράγισμα στο παρμπρίζ, όταν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού, είναι γνωστό αίτιο αποτυχίας του ελέγχου ΚΤΕΟ, αλλά γνωρίζατε ότι ένα ράγισμα μπορεί να επηρεάσει τη δομή του αυτοκινήτου σας; Το παρμπρίζ σας συμβάλλει μέχρι και 34% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματός σας. Ένα μικρό ράγισμα στο παρμπρίζ μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή, θέτοντας σε κίνδυνο εσάς και τους επιβάτες σας. Έτσι, εάν εντοπίσετε ράγισμα, καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να την κοιτάξουν.

Εάν έχετε ρωγμή μικρότερη από κέρμα των 2 ευρώ στο παρμπρίζ σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορούμε να σας την επισκευάσουμε. Ωστόσο, δεν είναι πάντοτε εφικτή η επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ. Κάποιες φορές θα πρέπει να αντικατασταθεί το παρμπρίζ. Αυτό κοστίζει κάτι περισσότερο, όμως αξίζει το έξοδο, αφού η ασφάλεια η δική σας και των επιβατών σας έχει πάντοτε προτεραιότητα.

Δεν είστε βέβαιος αν η ρωγμή στο παρμπρίζ σας χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση;

Στην GLASSDRIVE, ένας ειδικός θα σας ενημερώσει και πρώτα από όλα θα προσπαθήσει αρχικά να επισκευάσει το παρμπρίζ.

Αν έχετε ασφάλιση, η επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ είναι συνήθως δωρεάν, και δεν επηρεάζουν και τα ασφάλιστρα του οχήματός σας. Με άλλα λόγια, η επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ είναι γρήγορη και καθαρή εργασία και μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Περισσότερες πληροφορίες  στο glassdrive.gr

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το παρμπρίζ σας κλείστε εύκολα και γρήγορα on line ραντεβού glassdrive.gr/pantevoy

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα