Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

ERGO Drive&Win – Η νέα εφαρµογή για καλές και ασφαλείς διαδροµές

H ERGO οραματίζεται µια κοινωνία µε καλύτερους οδηγούς και περισσότερη οδική ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό δηµιούργησε την καινοτόµο εφαρµογή “ERGO Drive&Win”, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε την οδηγική συµπεριφορά σας σε καθηµερινή βάση.

Ακόµη, µε την εφαρµογή “ERGO Drive&Win” και ανάλογα µε την εκάστοτε οδηγική συµπεριφορά σας, µπορείτε να κερδίζετε εκπτώσεις έως και 20% στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης του επιβατικού αυτοκινήτου σας, να διακριθείτε σε διαγωνισµούς, αλλά και να ενισχύετε τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης της ERGO.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η εφαρµογή “ERGO Drive&Win” απευθύνεται σε όλους εσάς, που ενδιαφέρεστε για την οδική ασφάλεια και τη συνεχή βελτίωση της οδηγικής συµπεριφοράς σας, ανεξάρτητα από το εάν είστε πελάτης της ERGO ή όχι.

Πώς αξιολογείται η οδηγική συμπεριφορά

Για την αξιολόγηση της οδηγικής συµπεριφοράς, η εφαρµογή “ERGO Drive&Win” χρησιµοποιεί τους ακόλουθους δείκτες:

  • ERGO Stars

Η ποιότητα της οδηγικής συµπεριφοράς εκφράζεται σε ERGO Stars (1 έως και 5 αστέρια) και βαθµολογείται, ανά διαδροµή και συνολικά, µε βάση κλίµακα από το 0 έως και το 100, σύµφωνα µε τις επιδόσεις του οδηγού ως προς συγκεκριµένες ενέργειές του, όπως η υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, το απότοµο φρενάρισµα, η απότοµη επιτάχυνση, η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και η οδήγηση στις ώρες 00:00 έως και 05:00, που αποτελούν τη ζώνη υψηλής επικινδυνότητας.

Αυτή η συνολική βαθµολογία µετατρέπεται σε ERGO Stars, σύµφωνα µε τον πίνακα που ακολουθεί:

βαθμολογια

  • ERGO SafeMiles

Τα ERGO SafeMiles εκφράζονται σε πόντους, που συλλέγονται ανά διαδροµή, ανάλογα µε την πιο πάνω βαθµολογία, σε συνδυασµό µε τα διανυθέντα χιλιόµετρα.

  • ERGO Badges

Τα ERGO Badges εκφράζονται σε τίτλους, που κερδίζονται όταν ο οδηγός διατηρεί σταθερά υψηλές επιδόσεις οδηγικής συµπεριφοράς. Τα ERGO Badges είναι “Τίτλος ασφαλούς ταχύτητας”, “Τίτλος µη χρήσης κινητού τηλεφώνου”, “Τίτλος ασφαλούς φρεναρίσµατος”, “Τίτλος ασφαλούς επιτάχυνσης”, “Τίτλος µη οδήγησης σε ώρες υψηλής επικινδυνότητας” και “Τίτλος χρυσό τιµόνι” που κερδίζεται από τους οδηγούς που έχουν λάβει όλα τα υπόλοιπα ERGO Badges και ταυτόχρονα διατηρούν πέντε (5) ERGO Stars.

  • Πώς επιβραβεύεται η καλή οδηγική συμπεριφορά

Η ERGO για την επιβράβευση των χρηστών της εφαρµογής “ERGO Drive&Win” που διακρίνονται για την οδηγική συµπεριφορά τους, θέσπισε τις ακόλουθες παροχές:

Έκπτωση έως και 20% στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης αυτοκινήτου

Η έκπτωση αυτή παρέχεται σύµφωνα µε τον πίνακα που ακολουθεί, τόσο σε ήδη υπάρχοντα, όσο και σε νέα ασφαλιστήρια της ERGO, λαµβάνοντας υπόψη κάθε φορά τα ERGO Stars που θα έχετε διασφαλίσει και υπό την προϋπόθεση ότι έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 2.000 ERGO SafeMiles:

ergo stars

Διαγωνισμοί

Μπορείτε να δηλώνετε τη συµµετοχή σας σε έκτακτους διαγωνισµούς που θα ανακοινώνονται µέσω της εφαρµογής ERGO Drive&Win και να κερδίζετε δώρα, ανεξάρτητα εάν είστε ή όχι πελάτης της ERGO.

Συνεισφορά σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης

Εφόσον έχετε ασφαλισµένο το αυτοκίνητό σας στην ERGO, έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τα ERGO SafeMiles που έχετε συγκεντρώσει σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος από την κλιµατική αλλαγή. Κατεβάστε την εφαρµογή από το κινητό σας τηλέφωνο µέσω του Google Play ή του App Store ή εναλλακτικά από το ergohellas.gr.

Σας ευχόµαστε καλές και ασφαλείς διαδροµές!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ERGO επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ergohellas.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα