Δευτέρα 20 Μαΐου 2019,

Cosmote Insurance και προσωπικά δεδομένα

Έντονη Διαμάχη έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ των Συλλόγων, διαμεσολαβούντων και ασφαλιστικές εταιρίες για την παρουσία της Cosmote Insurance στην ασφαλιστική αγορά, και πιο συγκεκριμένα για τη νέα ψηφιακή υπηρεσία ασφάλισης οχήματος, κατοικίας και πρωτοβάθμιας υγείας.

Η COSMOTE υπό την ιδιότητά της ως ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (ασφαλιστικού πράκτορα) (με αριθμό Μητρώου 371548 του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών) δημιούργησε τον δικτυακό τόπο www.cosmoteinsurance.gr με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικής πρακτόρευσης μέσω της ιστοσελίδας του. Οι υπηρεσίες ασφαλιστικής πρακτόρευσης συνίστανται στην ανάληψη με σύμβαση, έναντι προμήθειας, ασφαλιστικών εργασιών στο όνομα και για λογαριασμό μίας ή περισσοτέρων ασφαλιστικών επιχειρήσεων, με τις οποίες η COSMOTE συνεργάζεται έχοντας η ίδια συνάψει μαζί τους σύμβαση ασφαλιστικής πρακτόρευσης. Ο ασφαλιστικός πράκτορας παρουσιάζει, προτείνει, προπαρασκευάζει, προσυπογράφει ή συνάπτει ο ίδιος ή διαμέσου άλλων διαμεσολαβούντων για λογαριασμό μιας ή περισσοτέρων ασφαλιστικών επιχειρήσεων ασφαλιστικές συμβάσεις. Επίσης παρέχει στον ασφαλισμένο κάθε αναγκαία συνδρομή κατά την διάρκεια της ασφαλιστικής σύμβασης και ιδιαίτερα μετά την επέλευση της ασφαλιστικής περίπτωσης.

Η COSMOTE δίνει μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύεται να τα επεξεργάζεται με σύννομο και διαφανή τρόπο. Για αυτό το λόγω έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο προς ενημέρωση των καταναλωτών. Υπό την ιδιότητά της ως ασφαλιστικός πράκτορας αποτελεί την υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία της κοινοποιείτε με την συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων στο site της COSMOTE www.cosmoteinsurance.gr, από κοινού με την Ασφαλιστική Εταιρία την οποία επιλέγετε μέσω της ιστοσελίδας.

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα