Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019,

34η Philoxenia – Your next destination

Η Philoxenia, η έκθεση-ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία αποτυπώνεται το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας, πραγματοποιείται για 34η φορά στις 9-11 Νοεμβρίου του 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Philoxenia δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και στην αυτοδιοίκηση να παρουσιάσει τις ομορφιές των ελληνικών προορισμών. Η αντοχή της στο χρόνο αποτελεί απόδειξη της συνέπειας, με την οποία αντιμετωπίζει τον τουρισμό ο εθνικός εκθεσιακός φορέας. Το τουριστικό επιχειρείν εμπιστεύεται την Philoxenia για την προβολή του, ενώ και όλη η τουριστική Ελλάδα, μέσω των 13 Περιφερειών, καθώς και πολλών δήμων από όλη τη χώρα, έχει δυναμική παρουσία στην κορυφαία ελληνική τουριστική έκθεση.

Η ΑΝΑΞ Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. είναι η μοναδική εταιρεία από τον ασφαλιστικό κλάδο που συμμετέχει στην έκθεση, όπως κάθε χρόνο. Μπορείτε να βρείτε την ομάδα υποστήριξής της στο Περίπτερο 13, Stand 34. Η ΑΝΑΞ Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά από το 1990, ενεργώντας δια λογαριασμό του πελάτη. Διαθέτει εξειδικευμένο και πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό και αποτελεί τον ασφαλιστικός σας συνεργάτης για οποιαδήποτε ασφάλιση από την πλέον απλή ως την πλέον εξειδικευμένη. 

Συνεργάζεται με τις ισχυρότερες και πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Τα έμπειρα στελέχη της αξιολογούν σε καθημερινό επίπεδο τα προϊόντα της αγοράς, ώστε με γνώμονα το συμφέρον του καταναλωτή, να προτείνουν την ενδεδειγμένη λύση. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης, φιλικότητας και αμεσότητας που αναπτύσσει η εταιρεία με το πελατολόγιο, αποτελούν κύριο μέλημά της και αιτιολογούν το υψηλό ποσοστό διατήρησης και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Η Philoxenia είναι ανοιχτή:

Παρασκευή 9/11: 10:00-20:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Σάββατο 10/11 : 10:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Κυριακή 11/11: 10:00-19:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Η είσοδος για εμπορικούς επισκέπτες  είναι δωρεάν, με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή με το Δελτίο Εμπορικού Επισκέπτη. H καταγραφή των εμπορικών επισκεπτών γίνεται εντός των περιπτέρων.
Εισιτήριο για το κοινό: 5€
Πληροφορίες: 2310 291264, email: [email protected]

Δωρεάν Parking για τους εκθέτες και τους επισκέπτες

philoxenia map

anax

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα