Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019,

200 εκατ. $ για ένα bungee jumping

ΟI Lloyd’s ασφάλισαν τον Will Smith για να πηδήξει από ένα ελικόπτερο στο Grand Canyon τον περασμένο μήνα, αποκαλύπτει το The Insider Insider.

Ο ηθοποιός έκανε το άλμα του με ελαστικό σχοινί (bungee jump) στις 25 Σεπτεμβρίου για να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά του. H AON ήταν ο μεσίτης για το εν λόγω placement, το οποίο μεταβίβασε στην Exceptional Risk Advisors (ERA), εταιρεία MGA (Managing General Agents) με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ. Η ERA μετέφερε τον κίνδυνο στην αγορά το Λονδίνου για να αναληφθεί μέσω τουλάχιστον τριών συμβολαίων, με τα συνδικάτα των Lloyd’s να αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της κάλυψης.

Ειδικότερα, η ERA τοποθέτησε το μεγαλύτερο μέρος του κινδύνου -150 εκατ. $- μέσω της μεσιτικής JLΤ, με το συνδικάτο 609 να λειτουργεί ως επικεφαλής ανάδοχος. Η Iris Insurance Brokers τοποθέτησε ένα ακόμα «κομμάτι» στην αγορά του Λονδίνου, ενώ το τρίτο σκέλος ανέλαβε η ίδια η Lloyd’s, ώστε το συνολικό ποσό να ανέλθει στα 200 εκατ. $. Σύμφωνα με το The Insurance Insider, οι ασφαλιστικές εταιρείες που ενεπλάκησαν στη διαδικασία έλαβαν ασφάλιστρα της τάξης των 500.000 δολαρίων. Η ασφαλιστική προστασία που εξασφάλισε ο Will Smith τον κάλυπτε έναντι του ενδεχόμενου θανάτου ή τραυματισμού του κατά το άλμα, το οποίο ανέβηκε στο YouTube και έχει μέχρι τώρα 17,5 εκατ., προβολές.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα