Κυριακή 16 Ιουνίου 2019,

H CROMAR καινοτομεί με την εκπαιδευτική μηχανή www.cyberinsurancequote.gr

Από 1η Οκτώβρη και για 6η χρονιά ξεκίνησε, ο Ευρωπαϊκός Μήνας για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με περίπου 300 εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του μήνα.

Στόχος του είναι να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις απειλές στον κυβερνοχώρο και να προωθήσει την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την κυβερνοϋγιεινή, μεταξύ των πολιτών και των οργανισμών, μέσω της εκπαίδευσης και της ανταλλαγής ορθών πρακτικών. Το φετινό σύνθημα είναι: «Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι κοινό καθήκον – Στάσου. Σκέψου. Συνδέσου».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα περισσότερα περιστατικά παραβίασης ασφάλειας οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη σύμφωνα με τα στοιχεία αποζημιώσεων της CFC Underwriting για το 2017 και στην έλλειψη εκπαίδευσης των χρηστών η Cromar δημιούργησε μια σειρά από αφίσες που αναφέρονται σε αίτια περιστατικών όπως (Phishing, Ransomware, Passwords κλπ) και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Η Cromar για την εκπαίδευση των εταιριών και των διαμεσολαβούντων έχει δημιουργήσει τη βραβευμένη εκπαιδευτική μηχανή www.cyberinsurancequote.gr.

Με την χρήση της εκπαιδευτικής μηχανής μπορείτε:

  • να βρείτε οδηγούς για την αντιμετώπιση περιστατικών παραβίασης ασφάλειας
  • να υπολογίστε το κόστος ενός περιστατικού να δείτε την νομοθεσία που ισχύει
  • να υπολογίστε το κόστος ασφάλισης της επιχείρησή σας

Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να ζητήσετε από εξειδικευμένους συνεργάτες της Cromar για να σας ενημερώσουν για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και τη χρήση της ασφάλισης cyber insurance ως εργαλείο διαχείρισης κινδύνου.

Πηγή: www.cyberinsurancequote.gr

Δείτε περισσότερα για τη φετινή διοργάνωση στο insuranceforum.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα