Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018,

Όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε την οικογένειά μας

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η σημασία της οικογένειας για όλους τους ανθρώπους είναι κάτι παραπάνω από ανεκτίμητη. Επίσης, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ στη χώρα μας, η σταθερότητα των εισοδημάτων αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την καλύτερη διαβίωση των αγαπημένων μας προσώπων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πως οτιδήποτε σχετίζεται με τη ζωή της οικογένειάς μας να μας επηρεάζει και να μας αφορά άμεσα. Την ίδια ώρα, η εποχή της οικονομικής αβεβαιότητας την οποία βιώνουμε έχει προκαλέσει μία άνευ προηγούμενου διατάραξη στον οικογενειακό προγραμματισμό. Η αποταμίευση των νοικοκυριών παραμένει εδώ και χρόνια σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα και έρευνες δείχνουν ότι οι πολίτες ξοδεύουν περισσότερα από τα ετήσια εισοδήματά τους.

Κατά συνέπεια, οποιοδήποτε ατυχές γεγονός μπορεί να εκτροχιάσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να προκαλέσει πολύ δυσάρεστες καταστάσεις για την οικογένειά μας. Ένα σοβαρό ατύχημα ή μία ασθένεια αλλάζουν για πάντα τη ζωή μας και δημιουργούν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Έχετε, λοιπόν, σκεφτεί ότι μπορείτε με απλό τρόπο να διασφαλίσετε πως το οικογενειακό σας εισόδημα θα είναι επαρκές σε κάθε δύσκολη περίπτωση;

Στην αγορά διατίθεται μία ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων που με χαμηλό κόστος προσφέρουν τη σιγουριά ότι το οικογενειακό μας εισόδημα θα είναι επαρκές σε κάθε δύσκολη περίσταση. Τα πακέτα καλύψεων αφορούν την οικογενειακή προστασία, την περίπτωση ατυχήματος και της περίπτωση ασθένειας. Πιο αναλυτικά, εξασφαλίζουν το εισόδημα της οικογένειας σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ανικανότητας προς εργασία, καλύπτουν ιατροφαρμακευτικά έξοδα εξαιτίας ατυχήματος και προβλέπουν την εφάπαξ καταβολή κεφαλαίου σε περίπτωση επέλευσης μιας σοβαρής ασθένειας.

Βασικός στόχος των εν λόγω προγραμμάτων είναι με χαμηλό κόστος να διατηρήσουν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ενδεικτικά, για άτομο ηλικίας 35 ετών που ασφαλίζεται έναντι μόνιμης απώλειας εισοδήματος με ασφαλισμένο κεφάλαιο 400 ευρώ το μήνα, το ασφάλιστρο διαμορφώνεται κάτω από 160 ευρώ το χρόνο.

Με άλλα λόγια, με σχετικά λίγα χρήματα, τα εν λόγω συμβόλαια εγγυώνται την παροχή εισοδήματος για τη διατήρηση της οικογενειακής ισορροπίας, σε μια έκτακτη περίπτωση. Ανάλογα με τις ανάγκες σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και να συνδυάσετε το ύψος του κεφαλαίου, τη διάρκεια του ασφαλιστικού προγράμματος και τις καλύψεις που δίνουν τις λύσεις που επιθυμείτε.

Οι πέντε βασικοί λόγοι για να επιλέξετε ένα πακέτο καλύψεων της ΜΙΝΕΤΤΑ, που προσφέρει σιγουριά για εσάς και την οικογένειά σας, είναι οι εξής:

1. Εξασφάλιση του εισοδήματος της οικογένειας με σύνταξη και εφάπαξ κεφάλαιο σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας προς εργασία

2. Ημερήσια αποζημίωση νοσηλείας που διπλασιάζεται στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

3. Κάλυψη για ιατροφαρμακευτικά έξοδα εξαιτίας ατυχήματος (νοσήλια, αμοιβές γιατρών, φάρμακα, διαγνωστικές εξετάσεις, κλπ)

4. Ημερήσια αποζημίωση για απώλεια εισοδήματος λόγω πρόσκαιρης ανικανότητας προς εργασία

5. Εφάπαξ καταβολή κεφαλαίου, ανεξαρτήτως πραγματικών εξόδων, σε περίπτωση επέλευσης μιας σοβαρής ασθένειας.

Πηγή: liberal.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα