Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019,

Τρεις άνδρες στη Βρετανία καταδικάστηκαν για τη δολοφονία πέντε ατόμων ως μέρος ασφαλιστικής απάτης.

Ο Arkan Ali, ο Hawkar Hassan και ο Aram Kurd καταδικάστηκαν στα τέλη του περασμένου μήνα στο Leicester Crown Court, σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οι τρεις άνδρες, ιδιοκτήτες υπερκαταστήματος, ανατίναξαν την επιχείρησή τους τον περασμένο Φεβρουάριο, προκειμένου να αποζημιωθούν με περισσότερα από 300,000 λίρες από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Χρησιμοποίησαν περίπου επτά γαλόνια βενζίνης στην επίθεση, προκαλώντας έκρηξη που κατέστρεψε το κατάστημα και ένα διαμέρισμα πάνω από αυτό.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο Ali, ο Hassan και ο Kurd άφησαν σκόπιμα μία υπάλληλο του σούπερ μάρκετ να πεθάνει στην έκρηξη, επειδή γνώριζε για το συμβόλαιο που σύναψαν λίγο καιρό πριν. Τέσσερα ακόμα άτομα σκοτώθηκαν στην έκρηξη.

Δημοσιογραφικό Τμήμα

InsuranceForum.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα