Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018,

Το Finance Club του Πανεπιστημίου Μακεδονία συμμετέχει ενεργά στο 24ο ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr

Το Finance Club του Πανεπιστημίου Μακεδονία, ο οργανισμός που αποσκοπεί στη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά και την χρηματοοικονομική επιστήμη συμμετέχει ενεργά στο 24ο ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr.

Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια της θεματικής ενότητας με τίτλο «Κίνητρα και προοπτικές του κλάδου. Γιατί να ακολουθήσει ένας νέος το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή» τρείς νέοι άνθρωποι και φοιτητές οι κ.κ. Νικόλαος Τσακπίνης, Χρήστος Γκίκας και Χρυσοβαλάντης Κυνηγόπουλος θα αναπτύξουν έναν γόνιμο διάλογο με συντονίστρια την οικονομολόγο Μυρτώ Χαμπάκη σχετικά με την εικόνα που έχουν οι νέοι για το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Η συγκεκριμένη θεματική ενότητα οργανώνεται για πρώτη φορά και για αυτό το λόγο παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου ότι θα μάθουμε για πρώτη φορά τί άποψη έχουν οι νέοι για τον κλάδο.

Μεταξύ των ερωτημάτων που θα τεθούν στους νέους φοιτητές από την κα Χαμπάκη θα είναι :

  • Πώς βλέπουν οι νέοι άνθρωποι το εργασιακό τους μέλλον στην Ελλάδα και ποια επαγγέλματα πιστεύουν ότι θα έχουν άνθηση τα επόμενα χρόνια;
  • Τι σκέφτονται όταν ακούνε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής;
  • Έχουν ακούσει για τις πιστοποιήσεις και τα επαγγελματικά προσόντα που πρέπει να έχει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος;

Λίγο πριν θα έχει προηγηθεί η ομιλία του Σύμβουλου Επιχειρήσεων & ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού, Γιώργου Χανού με τίτλο «Millennials – Νέου τύπου καταναλωτές, νέου τύπου ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές» και η ομιλία του Account Executive Infotrust SA, κ. Θάνου Κόπτση με τίτλο «Γιατί να ακολουθήσει ένας νέος το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή»

Μάθετε όλες τις πληροφορίες για το 24ο ασφαλιστικό  συνέδριο του insuranceforum.gr στη Θεσσαλονίκη καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα/πρόσκληση από το παρακάτω link.

www.insuranceinnovation.gr/conference

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα