Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018,

Το fidget spinner- τηλεφωνο έρχεται από το Χονγκ Κονγκ!

Μια οθόνη, ένα πληκτρολόγιο και πολλές σβούρες υπόσχεται το νέο gadget.

Το Fidget spinner είναι εδώ, συνηθίστε το. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει πότε, καλό θα ήταν να μην το κάνετε γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος να κολλήσετε. Εάν έχετε ήδη, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεχαστείτε. Επίσης είναι ιδανικό για τα παιδιά.

Μια νέα γενιά τηλεφώνων, προερχόμενη από την εταιρεία Chili International που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, έκανε την εμφάνιση στην Reddit αυτές τις μέρες, αλλά παρέμεινε για λίγο, χωρίς να πάρει τη διασημότητα που αξίζει.

Το spinner handset έρχεται με οθόνη 1,4 ιντσών και επεξεργαστή έξαπύρηνο μαζί με 32GB αποθηκευτικού χώρου και επέκταση SD 8GB. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό σε ένα τέτοιο gadget είναι το χρώμα, καθώς μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ έξι εναλλακτικών επιλόγων.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε το κινητό κάνει μόνο τα βασικά, κάτι σαν το Nokia 3310, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές. Έχει, όμως, ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και Bluetooth. Μπορεί να μην είναι κάτι το εντυπωσιακό λειτουργικά, αλλά κοστίζει μόνο 20 δολάρια.

Πηγή: sofokleousin.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα