Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Το Μέλλον των Lloyd’s – «Now the Hard Work Begins»

Η περίοδος δημόσιας διαβούλευσης των 10 εβδομάδων για «Το Μέλλον των Lloyd’s» ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η διαδικασία του εκσυγχρονισμού των Lloyd’s προχωρά στα επόμενα βήματα της. Τα Lloyd’s επιβεβαίωσαν την επιτυχία του εγχειρήματος, με περισσότερες από 4.000 προτάσεις και παρατηρήσεις από συμμετέχοντες πελάτες και άλλους ενδιαφερόμενους.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα νέα βήματα; Η αγορά των Lloyd’s καταβάλει προσπάθειες για την οικοδόμηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου, το οποίο θα παρουσιάσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, θα αρχίσει να διαμορφώνει πρωτότυπες λειτουργικές λύσεις για τον κλάδο στις αρχές του 2020.

Τα Lloyd’s δήλωσαν ότι η περίοδος διαβούλευσης, η οποία ξεκίνησε την 1η Μαΐου και έληξε στις 10 Ιουλίου, «απέφερε πάνω από 4.000 ιδέες, συμπεριλαμβανομένων περίπου 500 ερωτηθέντων σε online έρευνα και 300 συνεντεύξεις με περισσότερους από 600 ανθρώπους».

“Mέσω της διαβούλευσης λάβαμε ανατροφοδότηση από το ευρύτερο φάσμα του μοναδικού οικοσυστήματος των Lloyd’s, με την πλειονότητα των συμμετεχόντων να δηλώνει πεπεισμένη ότι οι προτάσεις μας θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί με «Το Μέλλον των Lloyd’s”, αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

Οι βασικοί στόχοι του σχεδίου είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μέσω σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων, η απλοποίηση της πρόσβασης στην αγορά, η μείωση του κόστους των συναλλαγών και η προσέλκυση ταλαντούχων εργαζομένων.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Lloyd’s John Neal δήλωσε: “To τεράστιο επίπεδο υποστήριξης που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής από την ανοιχτή και εκτεταμένη διαβούλευση δείχνει ότι οι στόχοι και οι προτάσεις του «Μέλλοντος των Lloyd’s” συνιστούν ένα αξιόπιστο θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας»

«Τα σχόλια που λάβαμε τις τελευταίες 10 εβδομάδες βοήθησαν να διαμορφώσουμε τις ιδέες και τα επόμενα βήματα για το μέλλον των Lloyd’s και επιβεβαιώνουν την αξία της προσέγγισης από τη βάση προς την κορυφή», σχολίασε ο Jon Hancock, Διευθυντής Απόδοσης των Lloyd’s.

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όλους τους συμμετέχοντες για να τελειοποιήσουμε και να αναπτύξουμε τις προτάσεις, θέτοντας τις σωστές προτεραιότητες», κατέληξε.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα