Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018,

Το ΕΕΑ στη γιορτή της Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 στο Προεδρικό Μέγαρο, για την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ως εκπρόσωπος των μικρομεσαίων και γενικότερα των ανθρώπων της αγοράς.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της ηγεσίας των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, η εκδήλωση ήρθε να θυμίσει ότι αυτήν την κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της χώρας, είναι υποχρέωση όλων να διαφυλαχθεί το δημοκρατικό πολίτευμα και να εξασφαλιστεί η μέγιστη πολιτική συναίνεση, προκειμένου να προχωρήσει συντεταγμένα η προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με εκπροσώπους φορέων.

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου:

pavlopoulos_hatzitheodosiou_proedriko

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργο Καββαθά:

pavlopoulos_hatzitheodosiou_kavathas

Στη φωτογραφία ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου:

tsipras_hatzitheodosiou

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου:

mitsotakis_hatzitheodosiou

Στη φωτογραφία (από αριστερά) ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας, ο πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς: 

hatzitheodosiou_kavathas_fessas

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα