Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Τι περιλαμβάνει η πλήρης οδική βοήθεια;

Η οδική βοήθεια βρίσκεται στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε μέρα και αν ακινητοποιηθεί το όχημά σας. Σας προσφέρει:

Επιτόπου εξυπηρέτηση
Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας από βλάβη ή ατύχημα, κινητό συνεργείο θα έρθει επιτόπου, το συντομότερο, για την αποκατάσταση της βλάβης.

Μεταφορά του οχήματος
Αν η βλάβη δεν μπορεί να αποκατασταθεί επιτόπου, σε μικρό χρονικό διάστημα, με τα μέσα που διαθέτει το κινητό συνεργείο, εφόσον το απαιτούν οι συνθήκες, το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί σε τοπικό συνεργείο.

Επαναπατρισμός του οχήματος
Αν το όχημά σας ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη από 60 χιλιόμετρα από τον τόπο μόνιμης διαμονής σας, και χρειάζονται πάνω από δύο μέρες για να αποκατασταθεί η βλάβη, θα μεταφερθεί σε συνεργείο που εσείς θα επιλέξετε.

Αλλαγή ελαστικού
Το κινητό συνεργείο αναλαμβάνει να έρθει επιτόπου να σας αλλάξει λάστιχο και να τοποθετήσει τη ρεζέρβα που υπάρχει στο αυτοκίνητο, αν χρειαστεί.

Εξυπηρέτηση σε έλλειψη καυσίμων
Αν ακινητοποιηθεί από έλλειψη καυσίμων, θα σας φέρουμε καύσιμα στο σημείο που μείνατε. Αν για οποιοδήποτε λόγο η μεταφορά καυσίμων, δεν είναι εφικτή, θα μεταφέρουμε το ακινητοποιημένο όχημα στο κοντινότερο ανοιχτό πρατήριο καυσίμων.

Εξυπηρέτηση σε απώλεια κλειδιών
Αν αφήσετε κατά λάθος τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο ή αν τα χάσετε, θα σας στείλουμε τα δεύτερα κλειδιά που έχετε, εφόσον βρίσκονται σε απόσταση μέχρι 25 χιλιομέτρων. Σε άλλη περίπτωση, θα σας βρούμε πληροφορίες για κλειδαρά ή θα μεταφέρουμε το αυτοκίνητό σας σε κοντινό συνεργείο, εφόσον είναι εφικτό.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα