Σάββατο 25 Μαΐου 2019,

Τι γίνεται με την Εθνική Ασφαλιστική;

Αρχές του μήνα το Δ.Σ. της Εθνικής αποφάσισε την απόρριψη της προσφοράς της κινεζικής Gongbao κηρύσσοντας άγονο το διαγωνισμό. Παρότι θεωρείται βέβαιο ότι η Εθνική έχει εξασφαλίσει ανοχή μερικών μηνών από SSM και DG Comp, ώστε να τρέξει νέα διαγωνιστική διαδικασία και να εκπληρώσει τη δέσμευση του πλάνου αναδιάρθρωσης για πώληση τουλάχιστον του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, δεν έχει αποσταλεί ακόμη από πλευράς της επίσημο αίτημα.

Η DG Comp λέγεται ότι έχει εγκρίνει άτυπα παράταση ως και 12 μηνών για την ολοκλήρωση της δέσμευσης που έχει αναλάβει η τράπεζα και όταν αποσταλεί το αίτημα δε θα χρειασθεί πολύς χρόνος για την έγκριση.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα