Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018,

Τα 3 δημοφιλέστερα θέματα στο insuranceforum.gr την εβδομάδα που πέρασε

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τα 3 δημοφιλέστερα θέματα που διαβάσατε περισσότερο και μοιραστήκατε στα social media.

Πρώτο σε αναγνωσιμότητα η συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης, Διευθυντής Τμήματος Αποζημιώσεων της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α o οποίος μεταξύ των άλλων μας παρουσίασε τις παροχές και τα προγράμματα τα οποία διαθέτει η INTERLIFE για όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Ο κ. Βοτσαρίδης ανέφερε πως η εταιρεία έχει διακανονίσει περισσότερους από 30.000 φακέλους ζημιών και έχει καταβάλει αποζημιώσεις τουλάχιστον 19 εκατ. Ευρώ. Σημαντική ήταν η αναφορά στο ότι ο κόσμος δεν είναι ενήμερος για τα τεράστια ποσά αποζημιώσεων που καταβάλλονται κάθε χρόνο από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε εδώ

Δεύτερο και δημοφιλέστερο θέμα που διαβάσατε ήταν και η είδηση πως η Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία TRUST INSURANCE ενδιαφέρεται να εισέλθει στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά υπό την μορφή ΕΠΥ. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Χρίστου Χριστοδούλου (CEO TRUST INSURANCE) εδώ.

Δημοφιλέστερο θέμα επίσης αποτέλεσε και η ολοκλήρωση των εργασιών της 17ης ημερίδας μας που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Μέσα από την νέα αυτή ημερίδα βγήκαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το μέλλον της διαμεσολάβησης. Στην ημερίδα μίλησαν οι κ.κ Ιωάννης Βοτσαρίδης (CEO INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ) και Δημήτρης Τσεκούρας (CEO ARAG SE) οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο μετέδωσαν στους παρευρισκόμενους τις τάσεις της αγοράς. Στην ημερίδα συμμετείχαν πολλά ακόμη στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα