Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018,

Τέλος χρόνου για την Exin Group.Ζήτησε νέα παράταση για την υποβολή φακέλου με τους επενδυτές

Λεφτά δεν υπάρχουν …φαίνεται και από την νέα, όπως διαρρέει, παράταση που ζήτησε η Exin για το deal με την Εθνική Ασφαλιστική.

Χθες, σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, η Exin επρόκειτο να υποβάλει ένα πλήρη φάκελο με τους επενδυτές που θα καλύψουν το ποσό των 718,3 εεκ ευρώ, που είναι το τίμημα για να προχωρήσει η επικύρωση της εξαγοράς από την Ελληνική Εποπτική Αρχή.

Ωστόσο, τέτοιος φάκελος δεν υπήρξε και πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε νέα παράταση χρόνου. Μια παράταση που μάλλον δεν πρόκειται να τελεσφορήσει, αφού φαίνεται είναι δύσκολο να συμπληρωθούν τα κεφάλαια που απαιτούνται. Ενώ είναι ανοικτή η διαμάχη που υφίσταται μεταξύ των πρώην εταίρων της Εxin, των Ελληνοαμερικανών Κάλαμο και Κουδούνη, για 41 εκ δολάρια έχοντας υποβάλει σχετικές δικαστικές απαιτήσεις.

Τελευταίες διαρροές από την Exin έλεγαν ότι υπάρχουν αυτή την στιγμή τα 600 εκ. Ευρώ και γίνεται αγώνας να συγκεντρωθούν και τα υπόλοιπα.
Πάντως σε μια από τις τελευταίες της επίσημες ανακοινώσεις της η Exin είχε κάνει λόγο για εξάντληση της ημερομηνίας που προβλέπεται στο προσύμφωνο της εξαγοράς και είναι η 28η Μαρτίου 2018. Ημερομηνία που θα σημάνει και τέλος εφόσον δεν καταβληθεί το τίμημα.

Πηγή: asfalisinet.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα