Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019,

«Συνοδοιπόροι με την ασφάλεια… ΟΡΙΖΩΝ ασφαλιστική»

Orizon-insurance-forum-#2

Με προηγμένη τεχνογνωσία και παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη της σύγχρονης και συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς, με ανταγωνιστικό κόστος και δίκαιη αποζημίωση σε περίπτωση ζημιάς.

Τα τέσσερα προγράμματα – Economy, Silver, Premium, Max ‘18 , All in One – σε συνδυασμό με τα προγράμματα Μοτοσυκλέτας και Φορτηγών Οχημάτων ολοκληρώνουν την ευρεία γκάμα ασφαλιστικών λύσεων της εταιρείας και εγγυώνται πλήρη προστασία από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Η νεότερη προσθήκη στον κλάδο Αυτοκινήτου, το MAX ’18 που τέθηκε σε ισχύ από τις 19 Μαρτίου 2018, δημιουργήθηκε για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη προστασία στον ασφαλιζόμενο με εξαιρετικά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Σχετικά με το MAX ’18 ο κ. Χρήστος Αχής, εκτελεστικός σύμβουλος διοίκησης της Ορίζων, σχολιάζει:

«Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας και ανταποκρινόμενοι σε αυτές μέσω της συνεχούς αναβάθμισης των προγραμμάτων μας. Έτσι δημιουργήσαμε το πρόγραμμα ΜΑΧ 18′, το οποίο έχει σχεδιαστεί για όλους εσάς που επιθυμείτε ουσιαστική κάλυψη των βασικών αναγκών του οχήματός σας. Ελπίζουμε πως το νέο πακέτο θα βοηθήσει σημαντικά ένα μεγάλο φάσμα του δικτύου μας αλλά και των ασφαλιζόμενων.»

Δείτε παρακάτω τη συνοπτική παρουσίαση των προγραμμάτων:

ECONOMY

Για όσουν επιθυμούν την πιο βασική και οικονομικά προσιτή λύση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους. Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες καλύψεις για την κυκλοφορία του, καθώς είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει εσάς και το αυτοκίνητό σας από τους βασικότερους κινδύνους.

Screenshot-2018-5-31 ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ECONOMY

SILVER
Μια πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική πρόταση για την προστασία του οχήματός σας. Αποτελείται από ένα συνδυασμό βασικών καλύψεων που προστατεύουν το όχημα και τον οδηγό από τους συνηθισμένους κινδύνους (πυρκαγιά, ολική & μερική κλοπή, τρομοκρατικές ενέργειες κ.α.) και – προαιρετικά – μπορεί να ενισχυθεί με extra κάλυψη κινδύνων.

Screenshot-2018-5-31 ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ SILVER

PREMIUM
Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση για ασφάλεια Αυτοκινήτου. Αποτελεί τη βελτιωμένη εκδοχή του προγράμματος SILVER και σας δίνει τη δυνατότητα με ένα πολύ μικρό επιπλέον κόστος να προστατέψετε το όχημά σας από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Screenshot-2018-5-31 ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ PREMIUM

MAX ‘18
Ένα πλήρες πρόγραμμα με έξυπνες καλύψεις – πέρα από τις βασικές της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων – και με εξαιρετικά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα/εκπτώσεις.

https://www.orizonins.gr/el/idiwtes/aytokinhto/max18/

ALL IN ONE
Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας για το όχημά σας, που περιλαμβάνει κάλυψη για κάθε πιθανό κίνδυνο σε ασυναγώνιστο κόστος.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
Η πληρέστερη πρόταση για την προστασία της μοτοσυκλέτας και του μοτοποδηλάτου με δυνατότητα προσθήκης πολλών επιπλέον καλύψεων αλλά και οδικής βοήθειας.

Screenshot-2018-5-31 ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

BLUE HORIZON
Για την ουσιαστική κάλυψη των Φ.Ι.Χ. και αγροτικών Φ.Ι.Χ. η Ορίζων δημιούργησε το BLUE HORIZON, ένα πρόγραμμα εύκολα προσαρμόσιμο στις ανάγκες του ασφαλιζόμενου.

Screenshot-2018-5-31 ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ BLUE HORIZON

 

Για περρισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Αυτοκινήτου της ΟΡΙΖΩΝ επικοινωνήστε με την εταιρεία στα τηλ. 210 322 7932-6 ή μέσω e-mail στο [email protected]

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα