Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018,

Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές συναντήσεις της GLOBALNET INSURANCE BROKERS

Η Global Net Insurance Brokers θα συνεχίσει και για το 2018 τις εκπαιδευτικές συναντήσεις για τους συνεργάτες της σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες.

Οι συστηματικές εκπαιδευτικές συναντήσεις της Globalnet έχουν σκοπό τη διερεύνηση των γνώσεων των συνεργατών της, καθώς και την εκμάθηση εναλλακτικών τρόπων προσέγγισης υποψηφίων πελατών, με παράλληλη ανάπτυξη του ισχύοντος πελατολογίου.

Τον μήνα που πέρασε διοργανώθηκε εκπαιδευτική συνάντηση σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία AIG με θέμα την Ασφάλιση Κατοικίας, αφήνοντας τους ειδικούς να παρουσιάσουν τα σχετικά προϊόντα.

Οι παρουσιάσεις έγιναν, εκ μέρους της AIG, από τις κυρίες Σοφία Δρεκόλια, Property Casualty Underwriter Consumer Lines και Μαρία Τσαλμίδη, Senior Underwriter Consumer Lines, οι οποίες με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που διαθέτουν, κατάφεραν να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο  τις γνώσεις των συνεργατών της Global Net Insurance Brokers και να τους μεταδώσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την αποτελεσματική προσέγγιση των πελατών τους.

Όπως αναφέρε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Global Net Insurance Brokers, κα Ευγενία Καφφετζή «στόχος των εκπαιδευτικών συναντήσεων είναι η συνεχής ενημέρωση των συνεργατών μας για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά (νέα προγράμματα, αλλαγές διαδικασιών, αλλαγές νομοθετικού πλαισίου)».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο ετήσιο πλάνο εκπαιδεύσεων για το 2018.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα