Τρίτη 21 Μαΐου 2019,

Συνέντευξη του Αριστείδη Βασιλειάδη στον Κ-ΤΥΠΟ: «Η Καβάλα είναι από τις πιο δραστήριες ασφαλιστικά πόλεις»

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στο Επιμελητήριο Καβάλας, θα διεξαχθεί το 28ο Ασφαλιστικό συνέδριο του InsuranceForum.gr. Με αφορμή τη διεξαγωγή του συνεδρίου, ο γενικός διευθυντής της Insurance Innovation, Αριστείδης Βασιλειάδης, δήλωσε στον «Κ.Τ.» τα ακόλουθα:

Ερ. Είναι η δεύτερη επίσκεψή σας στην πόλη, για τη διοργάνωση ασφαλιστικού συνεδρίου. Γιατί επιλέξατε την Καβάλα;

Α.Β. «Η Καβάλα είναι από τις πιο δραστήριες ασφαλιστικά πόλεις της χώρας. Μεγάλος αριθμός ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αλλά και οργανωμένων σχημάτων διαμεσολάβησης δραστηριοποιείται στην πόλη, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον των επαγγελματιών για ενημέρωση να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Επίσης, οφείλω να αναφέρω πως στην Insurance Innovation έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Εκτός από την Καβάλα, τον τελευταίο χρόνο διοργανώσαμε ασφαλιστικά συνέδρια στην Αλεξανδρούπολη και στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι η έδρα της εταιρείας μας».

Ερ. Τι θα παρουσιάσετε στο συνέδριο στην Καβάλα;

Α.Β. «Φροντίζουμε κάθε μας συνέδριο να καταπιάνεται με χρήσιμα και επίκαιρα θέματα του κλάδου. Φέτος, η κεντρική θεματολογία περιλαμβάνει τις επιπτώσεις της εφαρμογής της οδηγίας IDD, καθώς και του κανονισμού GDPR. Θα φιλοξενήσουμε πέντε υψηλού κύρους εισηγητές, οι οποίοι θα μιλήσουν για όλες τις εξελίξεις πάνω σ’ αυτές τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες. Ο Γιώργος Τσακατούρας, διευθυντής εκπαίδευσης και ανάπτυξης στην «Ορίζων Ασφαλιστική», θα μιλήσει για την Οδηγία IDD και πώς επηρεάζει την εκπαίδευση των διαμεσολαβητών και ο Δημήτρης Γαβαλάκης, γενικός γραμματέας Ε.Ε.Α. και πρόεδρος της επιτροπής ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Ε.Ε.Α., θα μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις πάνω σ’ αυτές τις θεσμικές αλλαγές που επέρχονται πανευρωπαϊκά. Αξίζει να αναφερθεί η παρουσία του αντιστράτηγου ε.α. και ειδικού ερευνητή-αναλυτή ηλεκτρονικών εγκλημάτων, Εμμανουήλ Σφακιανάκη, αλλά και της δικηγόρου, Φωτεινής Δημοπούλου, που θα παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα με τίτλο: «GDPR, τι άλλαξε, τι αλλάζει και τι θα αλλάξει».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο k-tipos.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα