Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019,

Στο Costa Navarino το 20th Insurance & Reinsurance Meeting της ΕΑΕΕ

Από την Τετάρτη, 19 έως την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018, στο Costa Navarino στη Μεσσηνία, θα διεξαχθεί το 20th Insurance & Reinsurance Meeting της ΕΑΕΕ.

Καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που ξεκίνησε ο θεσμός αυτός, η φετινή διοργάνωση θα έχει επετειακό χαρακτήρα. Πέραν της αλλαγής του τόπου στο πολυτελές resort Costa Navarino, ανανεωμένο θα είναι συνολικά και το πρόγραμμα του Meeting τόσο στο συνεδριακό κομμάτι όσο και στις εκδηλώσεις.

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν φέτος είναι:

  • NAT CAT

– Earthquake insurance scheme : the Greek insurance market proposal
– Global facts, figures & challenges”

  • Dianeosis institute survey “What Greeks believe in 2017”
  • Greek health macroeconomics in the years of recession
  • Challenging the future
  • New Supervisory Environment : Challenges & Opportunities

Επιπλέον, πέραν του συνεδριακού μέρους, πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν την εργασία, την ενημέρωση και τις επαγγελματικές επαφές με τη διασκέδαση.

Την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί gala dinner με επίτιμους προσκεκλημένους – ομιλητές τους κ. Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και Μαργαρίτη Σχοινά από την Κομισιόν ενώ την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί welcome cocktail.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το φετινό πρόγραμμα (το οποίο ενημερώνεται διαρκώς) αλλά και για την ηλεκτρονική εγγραφή σας εγγραφή ακολουθείστε τον εξής σύνδεσμο http://www1.eaee.gr/20th-insurance-reinsurance-meeting

Το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:

  • 650 € ανά συμμετοχή, για εγγραφές μέχρι 15 Ιουλίου 2018.
  • 700 € ανά συμμετοχή, για εγγραφές από 16 Ιουλίου 2018.

Για κάθε 10 συμμετοχές από την ίδια εταιρία, η μία είναι δωρεάν.

Με βάση τα παραπάνω, η ΕΑΕΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στις εγγραφές προκειμένου να επωφεληθούν του μειωμένου κόστους συμμετοχής που ισχύει έως 15 Ιουλίου 2018.

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα