Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019,

Στον Δείκτη Dow Jones Sustainability World η Generali

Η Generali έχει συμπεριληφθεί στον Dow Jones World Sustainability Index (DJSI), τον πιο διακεκριμένο διεθνή χρηματιστηριακό δείκτη για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Ο Όμιλος είναι η μόνη ιταλική ασφαλιστική εταιρεία που κατατάσσεται στον Δείκτη.

Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη δυνατότητα της Generali να εξασφαλίζει τη συνεχή δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη, την υπεύθυνη διαχείριση των επιχειρήσεων και τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μερών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Generali, Philippe Donnet, σχολίασε: «Ο Όμιλος Generali είναι περήφανος που συμμετέχει στον Δείκτη Βιωσιμότητας της Dow Jones. Αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας όσον αφορά τη βιωσιμότητα, την οποία η εταιρεία έχει επιδείξει με μια μακροπρόθεσμη στρατηγική. Ο Δείκτης αυτός αντικατοπτρίζει τη σημασία των αξιών του Χάρτη των δεσμεύσεών μας για βιώσιμη ανάπτυξη, οι οποίες είναι εμφανείς στην καθημερινή ζωή του Ομίλου μας».

Ο DJSI, που ξεκίνησε το 1999 ως ο πρώτος παγκόσμιος δείκτης βιωσιμότητας, παρακολουθεί τις κορυφαίες εταιρείες που βασίζονται στην αειφορία (317 το 2018) με βάση την ανάλυση των οικονομικά σημαντικών περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διακυβερνητικών παραγόντων (ESG) της RobecoSAM και της ισχυρής μεθοδολογίας του δείκτη S&P DJI’s.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα