Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019,

Στις 27/3 “Η Επόμενη Ημέρα στην Brokers Union” στη Θεσσαλονίκη

Η BROKERS UNION διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τους συνεργάτες της, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδος, με θέμα «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ BROKERS UNION».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 27/3 στο MAKEDONIA PALACE στις 17:00 στην αίθουσα ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ, παρουσία του Προέδρου κ. Βελλιάδη Νικόλαου & του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Καλαμπαλίκη Φώτη.  Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ημερίδα είναι:

  • Στην επόμενη ημέρα ‘’Η BU στην υπηρεσία του Ασφαλιστικού Πράκτορα’’
  • Ζωή και Υγεία σε τροχιά ανάπτυξης στη BU
  • Νόμος 4583/18-IDD
  • Νέα Εμπορική Πολιτική
  • Βραβεύσεις Συνεργατών

Προσέλευση – εγγραφές: 17:00 – 17:15

Η BROKERS UNION, ιδρύθηκε το 2011 από ανθρώπους με μεγάλη ιστορική διαδρομή και εμπειρία στο χώρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας. Πρόκειται για μία εκ των υψηλά κεφαλαιοποιημένων μεσιτικών εταιριών, με καταβληθέν κεφάλαιο της τάξεως του 1.000.000 ευρώ. Η εταιρεία στοχεύει στο να αναπτύσσει και να παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στην ανθρώπινη ζωή. Να προωθεί στην αγορά βέλτιστα ασφαλιστικά προγράμματα, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα απόκτησης λύσεων σε ζητήματα που άπτονται των επαγγελματικών, επιχειρηματικών, προσωπικών, οικογενειακών αναγκών, μέσα από εξελιγμένα ασφαλιστικά πακέτα όλων των ασφαλιστικών εταιριών ελληνικών και πολυεθνικών.Όραμά της είναι να αποτελέσει για τους πελάτες της τον προτιμητέο συνεργάτη, να προσφέρει ολιστική εξυπηρέτηση και να ανταποκρίνεται διαρκώς στις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Η BROKERS UNION επενδύει:

  • στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας σε όλες τις συνεργασίες της,
  • στην ανταπόκριση με ταχύτητα, εξυπηρέτηση, ποιότητα,
  • στον συνεχή εκσυγχρονισμό μηχανογραφικών συστημάτων και εφαρμογών,
  • στην αναζήτηση της πρωτοπορίας και
  • στη φροντίδα και προστασία των πελατών και των συνεργατών της.
Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα