Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Στη Ροδόπη συνεχίστηκε το Οδοιπορικό του Ε.Ε.Α. για την IDD

Στη Ροδόπη συνεχίστηκε η μεγάλη περιοδεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με σκοπό την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου για την IDD και τη νέα νομοθεσία για την ιδιωτική ασφάλιση.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ροδόπης –στην Κομοτηνή- στην οποία συμμετείχαν ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από τους νομούς Ροδόπης και Έβρου, και ενημερώθηκαν σχετικά με τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην νομοθεσία και το πώς θα προσαρμοστούν σε αυτή προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους.

Στην εκδήλωση, χαιρέτισε τις εργασίες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης.  Ακολούθως τοποθετήθηκε σχετικά με τον κλάδο και την δραστηριότητά του στην περιοχή, ο πρόεδρος του Σωματείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Ροδόπης κ. Χαράλαμπος Γκάτζογλου ο οποίος σε συνεργασία με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές Έβρου και τον πρόεδρο του εκεί Σωματείου κ. Δημήτρη Μπακαλίδη είχαν μεριμνήσει να παραβρεθούν και να ενημερωθούν οι επαγγελματίες των δύο νομών για την IDD.

Ο γενικός γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης ήταν ο κεντρικός εισηγητής της εκδήλωσης, μετέφερε τον χαιρετισμό του Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και προέδρου του Ε.Ε.Α κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ο οποίος δε μπόρεσε να παραβρεθεί, και στη συνέχεια πραγματοποίησε την αναλυτική ενημέρωση για την IDD.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά με τα όσα απαιτούνται για να είναι απόλυτα συνεπείς απέναντι στη νομοθεσία.  Επίσης δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν και άλλα ευρύτερα θέματα για τον κλάδο και την δραστηριότητά του στους δύο νομούς.

Η ενημέρωση αυτή  η οποία ομοιοτρόπως έχει επικοινωνηθεί σε όλες τις πόλεις του οδοιπορικού του Ε.Ε.Α που με την Κομοτηνή ανέρχονται σε 16 (Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδος, ΘεσσαλονίκηΙωάννινα, Χαλκίδα, Πάτρα, Άμφισσα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Βέροια,  Σέρρες, Άργος, Αγρίνιο, Κομοτηνή) αποτελεί βάση για την ενιαία προσαρμογή και των Επιμελητηρίων και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην IDD ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες με αρνητικές συνέπειες.

Το οδοιπορικό του Ε.Ε.Α. θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές όπου τα τοπικά Επιμελητήρια και τα Σωματεία Διαμεσολάβησης έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να παραβρεθεί η διοίκηση του Ε.Ε.Α. ενημερώνοντας με επάρκεια όλους τους επαγγελματίες για την ομοιόμορφη προσαρμογή τους στο νέο νομοθετικό πλαίσιο.

* Στην κεντρική φωτογραφία (από αριστερά): O Γ.Γ. του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης, ο Πρόεδρος του Επ. Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Κομοτηνής κ. Χαράλαμπος Γκάτζογλου.

Πηγή: insurance-eea.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα