Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019,

Στα 100 εκατομμύρια λίρες η εξαγορά της Munich Re

Η Cincinnati Financial Corporation ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει οριστική συμφωνία για την εξαγορά της MSP Underwriting Limited, θυγατρικής της Munich Re, μιας παγκόσμιας ασφαλιστικής εταιρείας, για 100 εκατομμύρια λίρες.

Η συναλλαγή εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Cincinnati και αναμένεται να κλείσει το πρώτο τρίμηνο του 2019. Ως θυγατρική της Cincinnati Financial, η MSP Underwriting θα συνεχίσει να λειτουργεί με δική της μάρκα και με την υπάρχουσα ηγετική της ομάδα.

«Η προσθήκη της MSP Underwriting Limited στην οικογένεια Cincinnati φέρνει έμπειρους underwriters, οι οποίοι πιστεύουμε ότι μας δώσουν ευκαιρίες για να υποστηρίξουμε τους πράκτορές μας σε νέες γεωγραφικές περιοχές και επιχειρηματικές δραστηριότητες και για να συμπληρώσουμε τον υπάρχοντα μεγάλο εμπορικό απολογισμό μας», σχολίασε ο Steven J. Johnston, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

«Η Munich Re είναι ένας πολύτιμος εταίρος αντασφάλισης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε μαζί τους μέσω αυτής της συναλλαγής. Το μέγεθος της MSP μας επιτρέπει να ακολουθήσουμε την αποδεδειγμένη στρατηγική μας για την οικοδόμηση επιτυχημένων ασφαλιστικών επιχειρήσεων», συνέχισε ο Johnston.

Η Cincinnati αναμένει ότι η εξαγορά θα αποφέρει μια ελκυστική απόδοση με την πάροδο του χρόνου. Με βάση τις τρέχουσες παραδοχές, η εταιρεία αναμένει ότι η εξαγορά θα αυξήσει το καθαρό εισόδημα του 2019.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα