Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019,

Σοβαρές μηνυτήριες αναφορές από την KYROS LAW OFFICES κατά πολυεθνικής ασφαλιστικής για παραποιημένα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.

Τα Δικηγορικά γραφεία KYROS LAW OFFICES κατέθεσαν δύο πολύ σοβαρές και ιδιαίτερα εμπεριστατωμένες Μηνυτήριες Αναφορές ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά πολύ προβεβλημένης Πολυεθνικής Εταιρείας Ασφαλίσεων η οποία δραστηριοποιείται στον Κλάδο Ζωής επί αρκετά χρόνια και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από τον κ. Κυριακόπουλο Γιάννη, εξουσιοδοτημένο δικηγόρο της KYROS LAW OFFICES, οι μηνυτές, διακεκριμένοι Ασφαλιστές-Μεσίτες Ασφαλίσεων με κορυφαίες και πολυετείς διακρίσεις στον χώρο τους , προσκόμισαν στοιχεία που κατά την γνώμη του, «τινάζουν» κυριολεκτικά στον αέρα την συγκεκριμένη πολυεθνική Ασφαλιστική Εταιρεία.

Από την μελέτη που διενεργήθηκε, αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η φερόμενη ως διαπράξασα αδικήματα απάτης, πλαστογραφίας μετά χρήσεως, σύστασης συμμορίας, ξεπλύματος χρήματος και άλλων αδικημάτων συναφών με τη νόθευση εγγράφων με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οφέλους, έχει υποπέσει όχι μόνον σε ποινικά αδικήματα αλλά σίγουρα θα υποστεί και βαρύτατες εποπτικές κυρώσεις και πρόστιμα από την Γεν. Γραμματεία Καταναλωτή και την ΔΕΙΑ, υπηρεσία της ΤτΕ που εποπτεύει τις Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Ελλάδα.

Επειδή τα ευρήματα από την σχετική μελέτη προκαλούν όχι μόνον οργή και αγανάκτηση για τις συγκεκριμένες καταχρηστικές και ποινικά κολάσιμες πρακτικές, αλλά αναδεικνύουν την πλήρη ασυδοσία στον χώρο των Ασφαλίσεων εις βάρος των Ελλήνων Καταναλωτών αλλά και της Εθνικής Οικονομίας, η KYROS LAW OFFICES σκοπεύει, με την βοήθεια αυτών των κορυφαίων Ασφαλιστών, να συντονίσει την κατάθεση εκατοντάδων μηνύσεων πολιτών που τα συμβόλαιά τους αλλοιώθηκαν με παρόμοιο τρόπο και εν τέλει την κατάθεση ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ κατά της Ασφαλιστικής Εταιρείας αυτής.

Ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν την κα Σ. Μαύρου στο 210.3633104 για την ενημέρωσή τους σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής, ή να στέλνουν ηλεκτρονική αλληλογραφία στο [email protected]

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Κυριακόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο facebook  “Δεν ήταν εξ αρχής η επιθυμία μας: Ομως δεδομένου ότι στο Δίκαιο Προστασίας Καταναλωτών, το Χρηματοπιστωτικό, το Φορολογικό και το Εργατικό Δίκαιο, ορισμένες ενέργειες ή παραλείψεις ενεργειών έχουν σαφέστατα αξιόποινη χροιά, αναγκαστικά ωθούμαστε στην κατάθεση Μηνυτήριων Αναφορών. Πότε με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, πότε με Τράπεζα της Ελλάδος, ποτε με το Ελληνικό Δημόσιο, πότε (και) με τις τέσσερεις «συστημικές Τράπεζες», πότε εσχάτως με Ασφαλιστικές Εταιρείες, διαπιστώνουμε ότι η μόνη λύση γιά την αντιμετώπιση απαράδεκτων συμπεριφορών είναι η παραπομπή στην Ποινική Δικαιοσύνη:
Πάντοτε υπάρχουν Εισαγγελικοί Λειτουργοί, που δέν ορρωδούν προ της τέλεσης του καθήκοντός τους..”

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα