Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018,

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Παρασκευή προχωρά ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής

 Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής  προχωρά σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση: 

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφασίστηκε 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Παρασκευή 30/6/2017, ημέρα που συνεδριάζει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ε.Τ.Ε. και εγκρίνει την πώληση της Εταιρίας μας.
Έπειτα από επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας και 9 συνολικά επιστολές υπόψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΕ κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, η απαξίωση που προκλητικά και επιδεικτικά προβάλλεται μέσα από τη στάση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Τ.Ε. απέναντι στους εργαζομένους της Εθνικής Ασφαλιστικής μόνο να οξύνει μπορεί τις ήδη τεταμένες σχέσεις λόγω της πώλησης.
Αν τα ζητήματα που είναι αυτονόητα και προβλέπονται από Σ.Σ.Ε., δηλαδή η υπογραφή της ανανέωσης της σύμβασης για τους συναδέλφους μας αποσπασμένους στην Ε.Τ.Ε. και για τα επιτόκια των δανείων και καρτών από την Ε.Τ.Ε. των εργαζομένων στην Εταιρία μας, η Διοίκηση της Ε.Τ.Ε. αρνείται να τα εφαρμόσει ενόψει της πώλησης, τότε δεν θέλουμε να φανταστούμε τι μπορεί να ακολουθήσει…

Η συμμετοχή όλων στην 24ωρη απεργία της Παρασκευής 30/6/2017 δεν είναι επιλογή, είναι υποχρέωση, απέναντί σε όλα αυτά που οφείλουμε να προασπίσουμε, απέναντι στην ιστορία και την αξιοπρέπειά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα