Παρασκευή 19 Απριλίου 2019,

«Προϊόντα, Υπηρεσίες, Τεχνολογία, Ιδέες» : KAVALAEXPO 2018, 05-09 Οκτωβρίου

Η Έκθεση KAVALAEXPO διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Επιμελητήριο Καβάλας και είναι το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός, όχι μόνο για την Καβάλα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός, που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Καβάλα, την πόλη που αποτελεί το γεωγραφικό σημείο τομής μεταξύ της Ευρώπης και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου 2018, στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Φέτος το Επιμελητήριο Καβάλας γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και αυτή θα είναι η 26η χρονιά διοργάνωσης της έκθεσης. Για μια ακόμα χρονιά, αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών.

Οι ειδικότεροι στόχοι της KAVALAEXPO είναι μεταξύ άλλων:

  • Η προσέλκυση ακόμα περισσοτέρων εκθετών.
  • Η προσέλκυση επισκεπτών από ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου.
  • Η διοργάνωση παράλληλων συνεδριακών εκδηλώσεων με θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
  • Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης σε ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα και την Βαλκανική Χερσόνησο που θα προσδώσουν στην Έκθεση μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.
  • Προώθηση χορηγικού πλάνου προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι για την ουσιαστική αναβάθμιση και ανάπτυξη του θεσμού.

Η είσοδος στην KAVALAEXPO είναι δωρεάν

Επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο της έκθεσης στο www.kavalaexpo.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα