Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018,

ανασφάλιστα

Προσοχή! Όσοι είχαν ανασφάλιστο όχημα θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν το πρόστιμο των 250€ και έπειτα να το ασφαλίσουν.

Προσοχή! Όσοι είχαν ανασφάλιστο όχημα θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν το πρόστιμο των 250€ και έπειτα να το ασφαλίσουν.

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με το αν πρέπει να πληρωθεί ή όχι το παράβολο των 250€ που έχουν λάβει χιλιάδες κάτοχοι ανασφάλιστων οχημάτων.

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Εφόσον υπήρχε ανασφάλιστο όχημα έως τις 6/6/2017 θα πρέπει πρώτα ο κάτοχός του να πληρώσει το πρόστιμο και έπειτα να προχωρήσει στην ασφάλιση του οχήματός του.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι έλεγχοι αυτοί θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάτι που σημαίνει πως δεν θα πρέπει να αμελήσουν την διαδικασία ασφάλισης του οχήματος δεδομένου ότι η ποινή την δεύτερη φορά που θα φανεί όχημα ανασφάλιστο θα είναι ακόμη πιο βαριά.

Δεδομένου του σύντομου χρονικού διαστήματος που έχει δοθεί για την πληρωμή του προστίμου και την ασφάλιση του οχήματος την επόμενη εβδομάδα προβλέπεται πως δεκάδες χιλιάδες οχήματα θα έχουν πιά ασφαλιστική κάλυψη και δεν θα αποτελούν κίνδυνο –  θάνατο στους ελληνικούς δρόμους.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα