Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Προς πώληση ένα κτίριο – ανοικτή πληγή από τα τραγικά γεγονότα της Marfin

Στα 5,5 εκατ. ευρώ κατέβασε το τίμημα η Εθνική Ασφαλιστική για το κτίριο των 3.200 τ.μ. επί της οδού Αμαλίας 40 στο κέντρο της  Αθήνας.

Πρόκειται για ένα από τα κτίρια που είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές από τους βανδαλισμούς της 5ης Μαΐου 2010 στα τραγικά γεγονότα της Marfin και στέγαζε μέχρι τότε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Η προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία είχε οριστεί τίμημα στα 6,1 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Τώρα, η καταληκτική ημερομηνία προσφορών έχει οριστεί  στο τέλος Ιουλίου. Το ακίνητο αποτελεί αρκετά χρόνια μετά «ανοικτή πληγή» για την Αμαλίας, ενώ σημαντικός είναι ο όρος του διαγωνισμού σύμφωνα με τον οποία η εξόφληση του τιμήματος είναι δυνατόν να γίνει από το προϊόν δανείου σε ποσοστό μέχρι 75% από την Εθνική Τράπεζα.

Πηγή: banks.com.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα