Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

Προγράμματα ασφάλισης DriveCare με την στήριξη του Arch Capital Group

Η SOUTHEASTERN Insurance Brokers, συνεχίζοντας την πλέον των 20 ετών πολύ στενή και επιτυχή συνεργασία, αμφίδρομη αναγνώριση και αμοιβαία εμπιστοσύνη με την EUROPROTECTION Insurance Brokers, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει την προς ενεργοποίηση έκδοση των προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου DriveCare μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας seibonline, για οχήματα όλων των κατηγοριών και με προνομιακές όπως πάντα προϋποθέσεις συνεργασίας.

Τα προγράμματα ασφάλισης DriveCare είναι αποτέλεσμα στήριξης «από μία παγκόσμια ασφαλιστική δύναμη» προϊόν της «στρατηγικής συνεργασίας» «με τον κορυφαίο Αμερικανικό όμιλο Arch Capital Group μέσω της μεγαλύτερης σε μέγεθος και διεθνή παρουσία αντασφαλιστικής εταιρίας του ομίλου, Arch Reinsurance Ltd (Arch Re)» και «αφορά την καθολική αντασφάλισή τους από την Arch Re» που δημιουργήθηκε «σε συνεργασία με τον Ελληνικό Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό και το Δεύτερο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Δ.Χ. Β. Ελλάδος & Θεσσαλίας, τα οποία συμφωνήθηκε να διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Europrotection Insurance Brokers από την 1η Ιουλίου 2017».

«Ο όμιλος Arch Capital Group ηγείται στο χώρο της Ασφάλισης και της Αντασφάλισης και είναι από τις 31/12/2016 ο μεγαλύτερος φορέας στον κόσμο στην Ασφάλιση Υποθηκών και όλες οι εταιρίες που τον απαρτίζουν κατατάσσονται σταθερά στις υψηλότερες βαθμίδες αξιολόγησης από τους εγκυρότερους διεθνείς οργανισμούς», κατά δήλωση του Πρόεδρου & Διευθύνοντος Σύμβουλου της EUROPROTECTION Insurance Brokers. «Θεωρούμε ότι η σιγουριά που παρέχει αυτή η συνεργασία μακράς πνοής, θα επιτρέψει σε όλους μας να αναπτύξουμε τις πωλήσεις μας, αλλά και να εξασφαλίσουμε το επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που απαιτούμε και χρειαζόμαστε εμείς και οι πελάτες μας».

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα