Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019,

Ποια είναι η ΕΠΥ Triglav  που ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στην χώρα μας.

Ο Όμιλος Triglav είναι ο κύριος ασφαλιστικός-χρηματοοικονομικός όμιλος στη Σλοβενία και στην περιοχή της Αδριατικής  και είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1903 και απασχολεί πάνω από 5.150 υπαλλήλους

Η Triglav, η ελέγχουσα εταιρεία του ομίλου Triglav, λειτουργεί μαζί με τις θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες σε επτά αγορές σε έξι χώρες. Η Εταιρεία διακρίνεται από τη γνώση, την εμπειρία και την αριστεία προς πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους.

Η Triglav d.d

Η ελέγχουσα εταιρεία του ομίλου Triglav είναι η Triglav d.d, με έδρα τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την οικονομική δύναμη, αποτελεί εγγύηση  για τις επόμενες γενιές πελατών σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Η  Triglav d.d είναι η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στη Σλοβενία, η οποία κατέχει μερίδιο αγοράς 28,3% στο τέλος του 2017. Ο όμιλος Triglav  είχε συνολικό μερίδιο αγοράς 35,6%αγορά.

Το έτος 2017, ο όμιλος Triglav κατέγραψε 999,9 εκατ. ευρώ στην ενοποιημένη ακαθάριστη ασφαλιστική, συνασφάλιση και αντασφάλιση.

Το solvency II ratio του ομίλου ξεπερνά το 245%

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Triglav d.d στην Ελλάδα είναι η «Apeiron Insurance Project ΙΚΕ» με έδρα την οδό Λεωφόρο Συγγρού Ανδρέα 40-42 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω απο την είσοδο της TRIGLAV στην χώρα μας βρίσκονται οι κ.κ  Γ. Μαυρέλης  και Κ. Βακίδης.

Δείτε εδώ την εταιρική ιστοσελίδα της TRIGLAV

http://www.triglav.eu/en

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα