Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019,

Πλήγμα για την ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου οι φυσικές καταστροφές και το Brexit!

Υπό πίεση αναμένεται η κερδοφορία των ασφαλιστικών εταιρειών του Λονδίνου, σύμφωνα με προβλέψεις της Fitch Ratings. Η πίεση από τον ανταγωνισμό είναι πιθανό να παραμείνει, ακόμη και αν τα ποσοστά βελτιωθούν μετά από τις απώλειες που κατέγραψε η αγορά από φυσικές καταστροφές το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Οι δείκτες δαπανών παραμένουν υψηλοί και τα αποθεματικά αναμένεται να παρέχουν περιορισμένη υποστήριξη στα κέρδη. «Οι απώλειες από τις καταστροφές από τα γεγονότα του 3ου τριμήνου, συμπεριλαμβανομένου του τυφώνα Florence στις ΗΠΑ και των τυφώνων στην Ασία, είναι πιθανό να βρίσκονται εντός ετήσιων προϋπολογισμών καταστροφών για τους ασφαλιστές της αγοράς του Λονδίνου. Ωστόσο, αν υπάρξουν απώλειες στο 4ο τρίμηνο θα μπορούσαν να ασκήσουν περαιτέρω πίεση στα κέρδη», τονίζεται στη Fitch Ratings.

«Ταυτόχρονα επειδή προετοιμάζονται για το Brexit, οι ασφαλιστές της αγοράς του Λονδίνου έχουν δημιουργήσει θυγατρικές στην ΕΕ για να μετριάσουν τον αντίκτυπο της απώλειας των δικαιωμάτων διαβατηρίου και να μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν εργασίες», υποστηρίζει ο οργανισμός αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητα.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα