Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ Δ. – ΧΙΟΝΗΣ Γ. Ο.Ε – Παρουσιάστηκε το νέο διαμεσολαβητικό σχήμα στην Καβάλα.

Σε μία ξεχωριστή βραδιά που διοργανώθηκε στην Καβάλα στο ξενοδοχείο GALAXY,  η εταιρεία ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ Δ – ΧΙΟΝΗΣ Γ. Ο.Ε παρουσίασε το νέο σχήμα διαμεσολάβησης που θα πρωταγωνιστήσει στην ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο.

Untitled design (7)

Στην ενημερωτική συνάντηση παρουσιάστηκε η νέα μορφή της εταιρείας και τα νέα καινοτόμα εργαλεία υποστήριξης των συνεργατών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο κ.Γρηγόρης Χιόνης, Γενικός Διευθυντής και υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης, παρουσίασε την μορφή του νέου σχήματος, τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας αλλά και τα πλεονεκτήματα που θα έχουν οι συνεργάτες της εταιρείας.

Στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Πιπεργιάς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, παρουσίασε τις ασφαλιστικές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία και με έναν καινοτόμο συγκριτικό πίνακα τόνισε τις βασικές διαφορές αλλά και τα πλεονεκτήματα της κάθε μίας ξεχωριστά.

Untitled design (8)

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση του Εμπορικού Διευθυντή της εταιρείας κ. Ιωάννη Χάϊδου ο οποίος παρουσίασε την καινοτόμα πλατφόρμα υποστήριξης συνεργατών ASKME (παρόμοια της οποίας δεν υπάρχει στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά).

Το ASKME αποτελεί ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο για τους συνεργάτες της εταιρείας με το οποίο αποκτούν πρόσβαση από τον υπολογιστή τους σε χιλιάδες πληροφορίες, εγχειρίδια, calculators, πίνακες καλύψεων, συγκριτικά τιμολόγια  και δεκάδες άλλα αρχεία σε περισσότερες από 22 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Untitled design (6)

Ο κ. Ιωάννης Χάϊδος δήλωσε σχετικά πως «το ASK ME» αποτελεί μία τεράστια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, μία πηγή άντλησης πληροφοριών απαραίτητη για κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που του λύνει τα χέρια και του δίνει την δυνατότητα αλλά και την αυτονομία να διαχειρίζεται εύκολα και γρήγορα τις ασφαλιστικές εργασίες αλλά και να εξοικονομεί χρόνο για την βασική του δουλειά που είναι οι πωλήσεις».

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο για όλους τους συμμετέχοντες στο roof garden του Galaxy Hotel.

Untitled design (9)

Η ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ Δ. – ΧΙΟΝΗΣ Γ.ΟΕ αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί και υποστηρίζει περισσότερους από 55 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο Νομό Καβάλας και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μακεδονίας & Θράκης  και αναπτύσσεται σταθερά και επιλεκτικά σε όλη την Ελλάδα.

Βασική της αρχή είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση συνεργατών και πελατών και ο συνδυασμός ανθρώπινου παράγοντα και τεχνολογικής εξέλιξης.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασία με την ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ Δ – ΧΙΟΝΗΣ Γ. Ο.Ε:

Δαγκλή 6, ΤΚ 65403 Καβάλα, Τηλ. 2510 620 610, Fax. 2510 620 611

info@pipergias-chionis.gr

www.pipergias-chionis.gr

Εμπορική Διεύθυνση: Ιωάννης Χάϊδος

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα