Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

Παρουσιάζεται το νέο σχήμα διαμεσολάβησης Πιπεργιας Δ – Χιόνης Γ. ΟΕ στην Καβάλα

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 παρουσιάζεται το νέο σχήμα διαμεσολάβησης – για το οποίο έγινε πολύς λόγος το προηγούμενο διάστημα – στην Καβάλα, σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η ενημερωτική συνάντηση θα έχει ως αντικείμενό την παρουσίαση του νέου σχήματος, της διαδικτυακής πλατφόρμας των συνεργατών καθώς και των ωφελειών σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως αναμένουμε την παρουσίαση ενός καινοτόμου και πρωτοποριακού ηλεκτρονικού εργαλείου για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των συνεργατών της εταιρείας που όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ιωάννη Χάϊδο μας ανέφερε πως το νέο αυτό διαδικτυακό εργαλείο αποτελεί μία καινοτομία της εταιρείας που θα δώσει λύσεις και θα διευκολύνει τις εργασίες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών – συνεργατών της εταιρείας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 22/6 στο 2510 620 610 ή στο email , info@pipergias-chionis.gr

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δείπνο στο roof garden του Galaxy Hotel.

Δείτε παρακάτω την πρόσκληση της εκδήλωσης.

πρόσκληση

Το insuranceforum.gr θα βρίσκεται εκεί και θα σας ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ.!

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα