Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018,

Παραδίδουν πινακίδες για να αποφύγουν ασφάλιστρα και πρόστιμα-Ουρές στις εφορίες της Λάρισας

Aρκετοί είναι αυτοί που το τελευταίο χρονικό διάστημα σπεύδουν στις κατά τόπους εφορίες προκειμένου να παραδώσουν πινακίδες οχημάτων τα οποία εμφανίζονται ως ανασφάλιστα. Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων θέλουν να αποφύγουν τόσο την πληρωμή των ασφαλίστρων όσο και τα πρόστιμα που έχουν έρθει στο προσκήνιο, με χιλιάδες ακόμη ΙΧ να μην είναι ασφαλισμένα σε πανελλαδικό επίπεδο, κάτι που θα πρέπει να γίνει μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το kosmoslarissa.gr, η ουρά στη Β΄ ΔΟΥ Λάρισας ήταν χαρακτηριστική σήμερα, με αρκετούς να σπεύδουν να παραδώσουν τις πινακίδες των ανασφάλιστων οχημάτων, τη στιγμή που ασφαλιστές επισημαίνουν ότι για αρκετά από αυτά τα οχήματα δεν έχουν καταβληθεί τέλη κυκλοφορίας για το 2017.

Οι πρώτοι έλεγχοι είχαν δείξει ότι περίπου ένα εκατομμύριο οχήματα παρέμεναν ανασφάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο, με το Υπουργείο Οικονομικών να δίνει παράταση μέχρι και τις 14 Ιουλίου προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να προχωρήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Περίπου 400 χιλιάδες ωστόσο έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα.

Αν πάντως δεν τα ασφαλίσουν ή δεν παραδώσουν πινακίδες μέσα στις επόμενες ημέρες, οι ιδιοκτήτες θα κληθούν να πληρώσουν και το σχετικό πρόστιμο που φτάνει τα 250 ευρώ για τα ΙΧ.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα