Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019,

Παρέμβαση του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής για τη πρόταση εξαγοράς από εταιρεία στις Βερμούδες

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής σχετικά με τα δημοσιεύματα για νέα πρόταση εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής:

“Διαβάζουμε στον τύπο δημοσιεύματα που αφορούν προσφορά για την απόκτηση του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας μας, από θυγατρική της Γερμανικής αντασφαλιστικής εταιρίας Hannover Re με έδρα τις Βερμούδες. Σε αυτήν την εταιρία – σύμφωνα επίσης με τα δημοσιεύματα – συμμετέχουν η επενδυτική εταιρία Leadenhall Capital Partners και η προσφορά κατατέθηκε από την Ολλανδική εταιρία I3cp που ω του θαύματος είναι εταιρία του γνωστού από το φιάσκο της Exin, Matt Fairfield.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί ότι η προσφορά αυτή δεν μπορεί καν να αντιμετωπιστεί σοβαρά από την πλευρά της ΕΤΕ. Οφείλει ωστόσο να ξεκαθαρίσει άμεσα και απόλυτα την θέση της, προκειμένου να μην δίνεται η ευκαιρία να πλήττεται η φήμη και η πελατεία της Εταιρίας μας με προσχηματικές προσφορές του Matt Fairfield.

Η Εταιρεία αρκετά ταλανίστηκε τα προηγούμενα χρόνια. Ας μην συνεχιστεί αυτό εξαιτίας της σιωπής της ΕΤΕ.

Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την Εταιρία, τα δίκτυα και τους ασφαλισμένους που την εμπιστεύονται.
Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.”

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα